Тетяна Свєтлова стала директором з маркетингу телеканалу «Україна»

Тетяна Свєтлова стала директором з маркетингу телеканалу «Україна»

3 Квітня 2017
2558
3 Квітня 2017
16:06

Тетяна Свєтлова стала директором з маркетингу телеканалу «Україна»

2558
З 3 квітня 2017 року директором з маркетингу телеканалу «Україна» призначено Тетяну Свєтлову. Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».
Тетяна Свєтлова стала директором з маркетингу телеканалу «Україна»
Тетяна Свєтлова стала директором з маркетингу телеканалу «Україна»

Тетяна Свєтлова має за плечима багаторічний та успішний досвід роботи у сфері маркетингу. Вона пройшла шлях від бренд-менеджера до Голови департаменту маркетингових комунікацій. Працювала у великих національних та міжнародних компаніях, таких як Coca-Cola Company і «Київстар». До команди каналу «Україна» приєдналася у листопаді 2015 року в якості директора департаменту просування бренду і продуктів каналу.

Ольга Захарова, яка поєднувала позиції директора дирекції маркетингу каналу «Україна» і директора зі стратегічного маркетингу «Медіа Групи Україна», продовжить розвивати і зміцнювати імідж «Медіа Групи Україна», а також знаходити можливості для ефективної синергії між активами групи.

«Ми раді призначити Тетяну маркетинг-директором каналу «Україна». За час роботи в команді вона продемонструвала себе як блискучий керівник і справжній професіонал у галузі маркетингових комунікацій, - зазначила Вікторія Корогод, керівник каналу «Україна». - Перед Тетяною поставлені чіткі завдання щодо формування образу телеканалу – як в ефірі, так і в позаефірному просуванні. Впевнена, на новій посаді і з найкращою командою у Тетяни все вийде».

Основними завданнями Тетяни буде формування й управління стратегією розвитку бренду телеканалу і його продуктів, а також участь в розробці нових телевізійних проектів.

«Розвивати бренд каналу, який системно утримує лідерські позиції, - велика відповідальність і важка задача. Але світ змінюється, змінюється глядач і перед командою каналу стоять нові цілі. Той факт, що на позицію директора з маркетингу каналу «Україна» приходить наша колега, Тетяна Свєтлова, говорить про внутрішні резерви «Медіа Групи Україна». Тетяна розділяє підхід до медіа як до бізнесу, вона творча людина і сильний лідер, який зможе вивести проекти каналу на новий рівень ефективності», - коментує Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Група Україна».

«Я вдячна керівництву телеканалу за надану мені довіру. Нові завдання і виклики дають можливість розвиватися й досягати успіхів. Моя мета – не тільки зберегти, а й посилити лідерські позиції телеканалу на телевізійному ринку країни», - прокоментувала Тетяна Свєтлова.

Нагадаємо, з 1 лютого Євген Лященко, який до того поєднував обов'язки директора ТРК «Україна» і директора «Медіа Група Україна», зосередився на стратегічному управлінні медіахолдингом «Медіа Група Україна». Замість нього директором телеканалу стала його колишній операційний директор Вікторія Корогод.

На фото - Тетяна Свєтлова

Фото: MMR.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2558
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду