В Україні відкривається міжнародне агентство перфоманс-маркетингу

В Україні відкривається міжнародне агентство перфоманс-маркетингу

27 Березня 2017
2591
27 Березня 2017
13:45

В Україні відкривається міжнародне агентство перфоманс-маркетингу

2591
31 березня у рекламно-комунікаційного холдингу Publicis One під керівництвом Алли Малиновської починає свою роботу агентство Performics, що спеціалізується на перформанс-маркетингу
В Україні відкривається міжнародне агентство перфоманс-маркетингу
В Україні відкривається міжнародне агентство перфоманс-маркетингу

Про це повідомляє прес-служба Publicis One.

Як зазначено в релізі компанії, Performics відкривається на базі Media Hub, структурного підрозділу Publicis One Україна, що виконує ряд централізованих функцій для медіа-агентств холдингу – Starcom, Mediavest та Zenith.

Команда Media Hub в повному складі переходить в Performics. Спеціалісти, зокрема, займатимуться стратегією, плануванням, переговорами, автоматизованим і класичним розміщенням, контролем якості, платним і органічним пошуком, SEO, електронною комерціяєю, нестандартними проектами, аналітикою, веб-розробкою, UX/UI і графічним дизайном. В активі команди – багаторічна робота для провідних рекламодавців ринку: Nestle, L'Oreal, Mondelez, Coca-Cola, Samsung, Sandoz, Sanofi, Procter & Gamble, Київстар та ін.

Посаду директора бізнесу українського офісу Performics очолить Алла Малиновська, яка працює в рекламно-комунікаційній галузі 21 рік, з яких 12 років – у Publicis Groupe.

«Із запуском Performics ми плануємо суттєво розширити перелік пропонованих нашим клієнтам сервісів і експертиз. Уже з квітня ми запускаємо департамент Performance Content; а нині діючий відділ аналітики та досліджень буде трансформований в департамент Planning&Insights. Поява Performics в Україні надасть всім клієнтам Publicis One можливість розвиватися в перформанс-маркетингу відповідно до передових світових можливостей і технологій, враховуючи високі прийняті міжнародні стандарти якості», - сказала пані Малиновська.

У 2014 році RECMA визнала Performics однією з кращих мереж діджитал-агентств. Штаб-квартира мережі знаходиться в Чикаго, США, а сама мережа належить компанії Publicis Media.

Нагадаємо, в кінці березня Publicis One отримала нове глобальне і регіональне керівництво. Зокрема, в регіоні ЕМЕА, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс був призначений Йохан Пармент’є, Центральну й Східну Європу очолив Міша Лукіч, Кевін Тромп став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Підтримку цим керівникам надає регіональний Chief Financial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк.

Влітку 2016 року глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One оголосила про нових директорів в країнах Центральної і Східної Європи. Тоді український офіс очолив генеральний директор Олег Попенко (до цього – генеральний директор Publicis Groupe Ukraine)  та фінансовий директор Ігор Крикун (до цього – фінансовий директор PublicisGroupe Ukraine). 

13 березня Publicis One в Україні повідомила про початок роботи креативного агентства Publicis Ukraine, керівником якого призначено Іванну Скульську-Лов. Раніше мережа в Україні була представлена агентством Publicis Visage.

З 20 березня виконавчим директором Mediavest замість Вікторії Чернегової стане Ольга Воронова, яка має 15-річний досвід роботи на рекламному ринку, з яких більшу частину – на керівних посадах в GroupM

Publicis One – це міжнародна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом можливості та досвід агентств Publicis Groupe.  Комунікаційний холдинг Publicis One Україна об’єднує під одним дахом креативні й медіа агентства Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, Publicis, Mediavest, Starcom, Zenith.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2591
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду