В Україні виходить у прокат фільм про Олега Сенцова

В Україні виходить у прокат фільм про Олега Сенцова

24 Березня 2017
1173
24 Березня 2017
17:06

В Україні виходить у прокат фільм про Олега Сенцова

1173
6 квітня в прокат виходить документальний фільм режисера Аскольда Курова «Процес» про суд у Росії над незаконно ув’язненим в Росії українським режисером Олегом Сенцовим.
В Україні виходить у прокат фільм про Олега Сенцова
В Україні виходить у прокат фільм про Олега Сенцова

Про це повідомляє Arthouse Traffic. 

Світова прем'єра стрічки про ув'язнення в Росії українського режисера Олега Сенцова відбулася у лютому в рамках 67-го Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Українська прем’єра документального фільму відбудеться 25 березня в рамках фестивалю Docudays UA. Показ пройде о 21.00 у Червоній залі Будинку кіно (Київ, вул. Саксаганського, 6). 

Нагадаємо, російський режисер Аскольд Куров знімав засідання суду в Ростові-на-Дону (Росія), в ході якого український режисер Олег Сенцов був засуджений за сфабрикованим звинуваченням у тероризмі до 20 років позбавлення волі.

11 лютого у спеціальній програмі 67-го Берлінського міжнародного кінофестивалю відбулася офіційна прем’єра документальної стрічки російського режисера Аскольда Курова «Процес» про суд у Росії над Олегом Сенцовим, незаконно ув’язненим в Росії українським режисером. Після показу відбувся флеш-моб #FreeSentsov Європейської кіноакадемії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1173
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду