Depositphotos запустив історичний онлайн-журнал WAS

Depositphotos запустив історичний онлайн-журнал WAS

23 Березня 2017
2883
23 Березня 2017
20:37

Depositphotos запустив історичний онлайн-журнал WAS

2883
Разом з інтернет-журналом Bird In Flight що працює з 2014 року фотобанк Depositphotos почав розвивати історичний проект WAS. Depositphotos — український фотобанк, комерційна платформа для авторів та покупців стокових фото, графіки та відео, що обслуговує клієнтів у 192 країнах світу.
Depositphotos запустив історичний онлайн-журнал WAS
Depositphotos запустив історичний онлайн-журнал WAS

Про це йдеться у повідомленні компанії.

WAS заявляє, що експлуатує одну з базових потреб людини — пізнавати і переказувати захоплюючі історії.

«Людям, що втомилися від монотонного жаху новин, ми розповідаємо про найяскравіші особистості та події за тисячі років існування людства. Єдиний критерій вибору тем — вау-фактор. Як приклад, аналіз нещодавно розсекреченої агентурної справи Богдана Сташинського, вбивці Степана Бандери, співіснує у журналі поряд з історією пошуків вагінального оргазму Марією Бонапарт», - анонсує редакція нового видання.

WAS робитиме ставку на яскраву візуальну подачу інформації та власне виробництво відео. Ще до запуску сайту ролики WAS, які були опубліковані на Facebook, подивилися десятки тисяч разів.

Головним редактором WAS став Іван Сіяк, також у команді: редактор Анна Устенко — співзасновниця журналу DreamKyiv, фоторедактор Денис Дорменок, відеодизайнер Антон Лапкало та дизайнер Андрій Сендзюк.

«Що таке новини? Це нудні повідомлення про неважливі для нас події з місць, де ми не побуваємо, від людей, яким не довіряємо. WAS — цікавіший. Ми обираємо вражаючі історії з пачки об’ємом у 3000 років. Їх достовірність найчастіше перевірена кількома поколіннями вчених», — каже Іван Сіяк, головний редактор WAS.

Нагадаємо, українських фотожурналістів Олексія Фурмана, Євгена Малолєтку та Еміне Зіятдінову номінували на участь в заході з обміну досвідом Joop Swart MasterClass організації World Press Photo, який вважається однією з найголовніших подій року в цій сфері.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2883
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду