Євген Мушкін зі StarLight Entertainment очолить ВДНГ

Євген Мушкін зі StarLight Entertainment очолить ВДНГ

21 Березня 2017
2452
21 Березня 2017
17:10

Євген Мушкін зі StarLight Entertainment очолить ВДНГ

2452
СЕО компанії StarLight Entertainment Євген Мушкін очолить Національний комплекс «Експонцентр України» (ВДНГ) замість Максима Бахматова та Максима Яковера
Євген Мушкін зі StarLight Entertainment очолить ВДНГ
Євген Мушкін зі StarLight Entertainment очолить ВДНГ

Про це пан Мушкін повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Через кілька днів я очолю ВДНГ. Це непросте для мене рішення: державне підприємство, у всіх на виду, успіхи і огріхи – як під збільшувальним склом, повинен бути хороший приклад для інших. Коли я дізнався, що Максим Бахматов і Максим Яковер вирішили покинути ВДНГ, перша думка була "Було б дуже шкода, якщо все, що вдалося досягти на ВДНГ, було б зведено на "ні". Тим більше, що велика частина видимих поліпшень на ВДНГ – робота і нашої команди в тому числі», – написав він.

Пан Мушкін також зазначив, що це рішення приймалося під час переговорів з Адміністрацією Президента України.

«Підтримка президентом вектора розвитку ВДНГ, як унікального інноваційно-культурного центру України, мене надихає. Все це стало тим, що принципово вплинуло на моє рішення очолити це підприємство. Я розумію що і як потрібно робити і щиро вірю, що ВДНГ продовжить символізувати позитивні зміни в нашій країні, подаючи надію і хороший приклад. У добрий час», – повідомив він.

Пан Бахматов повідомив на своїй сторінці у Facebook, що разом зі своїм колегою паном Яковером покидають проект.

«Друзі, сьогодні ми з Максимом Яковером завершуємо управління проектом, – написав він. – Ми разом домоглися результатів: збільшили оборот в 2,5 рази, підприємство-банкрут за два роки вийшло в плюс і отримало прибуток в 2,5 млн грн за підсумками минулого року. Немає заборгованостей по зарплатах. Ми виграли десятки судів щодо захисту підприємства та його ресурсів. Відремонтували сім павільйонів. Запустили парковку. Ми створили все необхідне для стабільної беззбиткової роботи ВДНГ. Ми розробили концепцію розвитку ВДНГ на 40 років. Реалізація цього проекту створить унікальні можливості для парку, в тому числі – як інноваційного центру», – написав він. 

Нагадаємо, у концерт-холлі ВДНГ відбувалися покази 3D-шоу «Вартові мрій» виробництва StarLight Entertainment, створеного 2015 року зусиллями режисера-постановника позаефірних проектів СТБ та судді шоу «Танцюють усі!» Костянтина Томільченка .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2452
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду