В Україні запрацювало радіо для аграріїв

В Україні запрацювало радіо для аграріїв

21 Березня 2017
5042
21 Березня 2017
11:15

В Україні запрацювало радіо для аграріїв

5042
В інтернеті почало мовлення радіо для аграріїв «АгроФМ» медіа-проекту «Фармерс медіа».
В Україні запрацювало радіо для аграріїв
В Україні запрацювало радіо для аграріїв

Про це виданню «Інтерфакс-Україна» повідомив шеф-редактор радіостанції Олександр Журавель.

«Ми сподіваємося охопити широку аудиторію, оскільки до виробництва і споживання сільськогосподарської продукції в нашій країні мають відношення мільйони людей. Це не тільки фермери, керівники великих і середніх господарств, а й власники присадибних ділянок, дачники, а також всі, хто цікавиться сільським господарством, життям на селі і здоровим харчуванням», - сказав він.

Керівник проекту повідомив, що нове ЗМІ буде висвітлювати актуальні проблеми агропромислового комплексу України, інформувати про технологічні інновації, зміни в аграрній політиці, податковому законодавстві, розповідати про історії успіху і турботах сільгоспвиробників.

Як повідомляється, «Огляд ринків від експерта» буде ключовою рубрикою денної програми, в рамках якої фахівець певної галузі буде аналізувати ціни на продукцію, яку виробляє фермер: зернові, овочі, фрукти, м'ясо, нішеві культури, а також на основні ресурси, які виробник закуповує - міндобрива, насіння, засоби захисту рослин та інше.

Засновником проекту - Дмитро Гордейчук.

Як писав «Детектор медіа», Іванівська селищна ради (Херсонська область) прийняла рішення про заснування комунального підприємства телерадіокомпанія «Іванівське радіо», що покриватиме смт Іванівка та села Шотівка, Нововасилівка і Першотравневе.

Нагадаємо, що 73% телерадіокомпаній Півдня та Сходу України опублікували інформацію про власників та структуру власності на своїх сайтах.

Крім того, Кабінет міністрів України хоче надати Міністерству оборони України право засновувати телерадіоорганізації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду