AGAMA communications отримала нового СЕО

AGAMA communications отримала нового СЕО

20 Березня 2017
3497
20 Березня 2017
13:25

AGAMA communications отримала нового СЕО

3497
З 14 березня тимчасово виконуючою обов’язки CEO української комунікаційної групи AGAMA communications призначена Євгенія Мур, яка раніше займала посаду директора з інтегрованих маркетингових комунікацій компанії Coca-Cola (Росія, Україна, Білорусь). Рішення було прийнято Board of Directors Atlantic Group.
AGAMA communications отримала нового СЕО
AGAMA communications отримала нового СЕО

Про це повідомляє прес-служба AGAMA communications.

«Atlantic Group продовжує активно розвиватися і дотримуватися курсу трансформацій, який ми почали 3 роки тому, інтегрувавши наші сервіси в AGAMA communications. Ми впевнені, що зміни в керівництві AGAMA не тільки дозволять зберегти динаміку та якість поточних проектів, а також підвищать рівень інтеграції наших послуг і забезпечать успішні бізнес результати для клієнтів», – зазначив президент холдингу Atlantic Group Ендрю Бейн.

Як зазначено, пані Мур – фахівець в області комунікацій і менеджменту агентств, має міжнародний досвід, яка починала кар'єру в агентстві Perekhid Media Enterprises в Atlantic Group в 1993 році. Пані Мур реалізувала проекти в області стратегічного планування комунікацій,  займала позиції директора з обслуговування клієнтів в Publicis Group (Росія) в агентстві DMB&B, директора зі стратегії в McCann Erickson (Москва), регіонального директора зі стратегічного інтегрованого планування в McCann WorldGroup APAC в Гонконзі, а також очолювала McCann Erickson і McCann WorldGroup (Росія).

«AGAMA communications –  одна з тих компаній, яка задає темп розвитку комунікаційному ринку. Перед Agama відкриті широкі горизонти для росту, але щоб досягти глобальних цілей, ми маємо сфокусуватись на пріоритетних напрямках, швидше рухатись і продовжувати трансформації. Найбільшу частину своєї роботи я бачу в прискоренні реалізації інноваційних продуктів для наших клієнтів», – прокоментувала своє призначення пані Мур.

AGAMA communications – українська комунікаційна група, визнаний лідер ринку в ефективності використання комунікацій для забезпечення зростання бізнесу клієнтів. До складу AGAMA Сommunications входить 14 агентств з лідируючою експертизою у всіх сферах комунікацій: креативні сервіси (Visage DDB, Provid, Scholz & Friends, New Mix), медіа-сервіси (OMD Media Direction Ukraine, Radio Expert), діджитал сервіси (Tribal Worldwide, Kyiv, Liquid7, Ebola), маркетингові сервіси (Talan Communication, Clever Force, Talan Events), PR & GR (Pleon Talan, GROU). Пріоритетом групи є реалізація інтегрованих комунікаційних проектів із високоефективною і вимірюваною  бізнес результативністю.

Atlantic Group – комунікаційний холдинг з диверсифікованим портфелем інтересів в Україні. Інтегрована структура холдингу дозволяє забезпечити повний спектр маркетингових та медійних комунікацій для понад 200 українських та міжнародних клієнтів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду