Формат «Містичних історій» Film.ua продано в Америку

Формат «Містичних історій» Film.ua продано в Америку

13 Березня 2017
2356
13 Березня 2017
12:10

Формат «Містичних історій» Film.ua продано в Америку

2356
Film.ua Group уклала угоду з продажу формату документальної драми «Містичні історії» на територію США. Адаптацією займеться телевізійна мережа Azteca America і покаже програму іспаномовному населенню АмерикиВиробництво заплановано на весну-літо цього року.
Формат «Містичних історій» Film.ua продано в Америку
Формат «Містичних історій» Film.ua продано в Америку

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group.

Як зазначено, в основу локальної версії увійдуть епізоди 6 і 7 сезонів українських програм, а на ролі ведучого та експертів програми Azteca запросить місцевих фахівців в області психології і екстрасенсорики.

«Ми намагалися не вносити в історії свої правки (оскільки навмисно таких речей не придумаєш), намагаючись переказати їх так, як почули від реальних учасників описуваних подій або від екстрасенсів, які працювали з учасниками. Ми хотіли показати ці події саме так, як їх побачили і пережили конкретні люди. Можливо, тому глядачеві наші історії можуть здатися місцями надто страшними, іноді дивними або смішними. Однак саме таким і є наше життя», – повідомляється в релізі.

Формат «Містичні історії» розроблений Film.ua Group у 2010 році і вже 6 років транслюється на території України телеканалом СТБ. В ефір вийшло 7 сезонів проекту.

Як зазначається прес-службою Film.ua Group, в проекті задіяні психологи, екстрасенси, біоенергетики, лікарі, відьми.

Формат «Містичні історії» розроблений Film.ua Group у 2010 році і 6 років транслюється на території України телеканалом СТБ. В ефір вийшло 7 сезонів проекту.

Це п'ята адаптація формату за кордоном. Раніше «Містичні історії» показали в Угорщині, Болгарії, Казахстані та Росії.

Нагадаємо, Польща придбала українське реаліті-шоу «Навчи дружину рулити», створене за розробленим Film.ua форматом

телеканал СТБ знімає нове соціально-розважального шоу «Сюрприз», що втілюватиме в реальність мрії глядачів. Проект є адаптацією британського формату Surprise Surprise.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду