В Україні запрацювало креативне агентство Publicis Ukraine

В Україні запрацювало креативне агентство Publicis Ukraine

13 Березня 2017
3942
13 Березня 2017
09:00

В Україні запрацювало креативне агентство Publicis Ukraine

3942
Глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One в Україні повідомляє про початок роботи креативного агентства Publicis Ukraine, керівником якого призначено Іванну Скульську-Лов. Раніше мережа в Україні була представлена агентством Publicis Visage.
В Україні запрацювало креативне агентство Publicis Ukraine
В Україні запрацювало креативне агентство Publicis Ukraine

Про це повідомляє прес-служба Publicis.

«Мені надзвичайно приємно, що структура групи Publicis One поповнилась агентством з таким досвідом, можливостями і репутацією. Ми використали ресурси групи, щоб згуртувати в агентстві Publicis команду, сповнену ентузіазму та здатну забезпечити найвищий рівень комунікаційних рішень для своїх клієнтів. Я впевнений, що за підтримки групи і мережі команда Publicis розкриє свій величезний потенціал і виведе агентство в лідери ринку», – сказав СEO Publicis One України і Східної Європи Олег Попенко.

«Перед нами стоять амбітні цілі і задачі − нове агентство, нова команда, красномовне ім’я та потужна підтримка і досвід всесвітньовідомої мережі», − відзначила Скульська-Лов.

Як повідомляється, пані Скульська-Лов має більш ніж 15-річний досвід у рекламній галузі. Вона займалась проектами з використанням як традиційних медіа, так і нових підходів. Новий керівник працювала над категоріями з обмеженнями і традиційними товарами FMCG, а також має досвід роботи з послугами, неприбутковими організаціями, локальним бізнесом і транснаціональними корпораціями.

Як повідомляється в релізі, глобальні клієнти мережі, такі як Renault, L’Oreal та Nestle, вже серед клієнтів Publicis Ukraine.

Нагадаємо, в кінці березня Publicis One отримала нове глобальне і регіональне керівництво. Зокрема, в регіоні ЕМЕА, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс був призначений Йохан Пармент’є, Центральну й Східну Європу очолив Міша ЛукічКевін Тромп став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Підтримку цим керівникам надає регіональний Chief Financial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк.

Влітку 2016 року глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One оголосила про нових директорів в країнах Центральної і Східної Європи. Тоді український офіс очолив генеральний директор Олег Попенко (до цього – генеральний директор Publicis Groupe Ukraine)  та фінансовий директор Ігор Крикун (до цього – фінансовий директор PublicisGroupe Ukraine). 

Publicis One – це міжнародна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом можливості та досвід агентств Publicis Groupe. 

На фото - Іванна Скульська-Лов

Фото: прес-служба Publicis

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду