Сайт «Деловой столицы» змінює формат та запускає нові проекти

Сайт «Деловой столицы» змінює формат та запускає нові проекти

28 Лютого 2017
1394
28 Лютого 2017
14:40

Сайт «Деловой столицы» змінює формат та запускає нові проекти

1394
У видання з’являться: авторський погляд на події, лонгріди, ілюстровані і тематичні проекти, цикл публікацій «Наша революція. 1917», відео-конференції з експертами, а також чати редакції з читачами.
Сайт «Деловой столицы» змінює формат та запускає нові проекти
Сайт «Деловой столицы» змінює формат та запускає нові проекти

Про це повідомила прес-служба видавинчої групи «Картель».

Основою видання залишиться аналітика на економічні теми. Однак до цього додаватиметься авторський погляд на події в політичному і культурному житті країни та світу, аналіз ситуації на міжнародній арені, переклади найбільш резонансних матеріалів світової преси, історичні екскурси, огляди наукових відкриттів і технологічних новинок .

«Ми впевнені, що аналіз економічних процесів в Україні та світі цікавий не тільки представникам бізнесу, адже ці процеси впливають на кожного українця. У той же час українські бізнесмени цікавляться не тільки котируваннями на ринках і курсом долара, але і тим, коли Україна отримає безвіз, які реформи чекають вітчизняні школи, хто стане президентом Франції, і чи можливе існування життя на екзопланетах, відкритих NASA... Оновлена "Деловая столица" починає роботу під гаслом "Для тих, хто не поспішає з висновками". Це означає, що ми будемо ретельно вивчати причини та наслідки подій і явищ, відстежувати тенденції і проводити історичні паралелі, пропонувати нестандартні, а часом і контраверсійні оцінки», – прокоментував зміни  шеф-редактор видавничої групи «Картель» Віталій Пирович.

Також повідомляється, що зміниться не тільки тематика матеріалів видання, але і їх формат – DSnews.ua запропонує читачам лонгріди, ілюстровані і тематичні проекти.

«Перший масштабний історичний проект готується до запуску в березні: DSnews.ua спільно з проектом Likbez відкриють цикл публікацій "Наша революція. 1917". В його рамках журналісти, історики, економісти, літературознавці будуть міркувати про те, як події столітньої давності, 1917-1918-го, визначили сучасні долі України і Росії», – повідомляється на сайті видання.

DSnews.ua також пропонуватиме читачам відео-конференції з експертами, а також чати редакції з читачами.

Як писав раніше «Детектор медіа» в серпні 2016 року в деяких ЗМІ з’явилась інформація щодо закриття тижневика. В редакції «Деловой столицы» спростували цю інформацію та заявили, що газета оновлює свою стратегію роботи.

Згодом голова правління ПрАТ «Картель» Олег Вовкогон повідомив «Детектору медіа», що позиція керівництва холдингу полягає в тому, що редакція оновлюється, посилюється, і проект буде і далі існувати на ринку.

З 12 вересня посаду шеф-редактора видавничої групи «Картель» обіймає Віталій Пирович, який раніше працював на посаді головного редактора порталу Depo.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1394
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду