Замість Євгена Лященка ТРК «Україна» очолила Вікторія Корогод

Замість Євгена Лященка ТРК «Україна» очолила Вікторія Корогод

1 Лютого 2017
4301
1 Лютого 2017
18:35

Замість Євгена Лященка ТРК «Україна» очолила Вікторія Корогод

4301
Євген Лященко залишиться директором холдингу «Медіа Група Україна»
Замість Євгена Лященка ТРК «Україна» очолила Вікторія Корогод
Замість Євгена Лященка ТРК «Україна» очолила Вікторія Корогод

З 1 лютого 2017 року Вікторія Корогод стала керівником ТРК «Україна» - компанії, яка володіє ліцензіями майже всіх телеканалів холдингу «Медіа Група Україна»: «Україна», НЛО TV, «Індиго TV», «Футбол 1», «Футбол 2» і «Донбас». Про це повідомила прес-служба «Медіа Групи Україна».

Євген Лященко, який дотепер поєднував обов'язки директора ТРК «Україна» і директора «Медіа Група Україна», зосередиться на стратегічному управлінні медіахолдингом «Медіа Група Україна».

Як уточнили в прес-службі «Медіа Групи Україна» Іван Букреєв залишається директором департаменту нішевих каналів холдингу (НЛО TV та «Індиго TV»), а Олександр Денисов – директором департаменту спортивних каналів холдингу («Футбол 1» і «Футбол 2»).

Вікторія Корогод працювала фінансовим директором на різних українських телеканалах. До команди ТРК «Україна» приєдналася у 2012 році, зайнявши посаду фінансового директора. З 2014 року стала операційним директором ТРК «Україна».

«За час роботи в Медіа Групі Україна Вікторія Корогод зарекомендувала себе як досвідчений управлінець високого рівня, справжній професіонал своєї справи і надійний член команди. З гордістю можу сказати, що Вікторія - директор, який виріс всередині нашої команди та знає всю систему роботи каналу “Україна”  і нашої ефірної групи в найдрібніших подробицях. Але, що особливо важливо для керівника такого рівня, Вікторію відрізняють не тільки сильні професійні навички і стратегічний підхід у роботі, а й уміння працювати з креативною командою, мотивувати співробітників на нові досягнення», - прокоментував Євген Лященко.

Вікторія Корогод повідомила, що ТРК «Україна» розвиватиме власне виробництво: «Ще кілька років тому ми зробили стратегічний вибір - розвивати власне виробництво, і продовжуємо впевнено рухатися в цьому напрямку, розвиваючи інформаційне мовлення, форматні продукти та телесеріальне виробництво. Звичайно ж, все це було б неможливо без найціннішого, що є на нашому каналі - це співробітники. Ми зробимо все для того, щоб кожен з них пишався тим, що працює в найбільш згуртованій і творчій команді».

Нагадаємо, що 14 грудня 2016 року Олексій Мустафін став генеральним продюсером новин «Медіа Групи Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4301
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду