Insider запрацював у тестовому режимі

Insider запрацював у тестовому режимі

1 Лютого 2017
2299
1 Лютого 2017
14:40

Insider запрацював у тестовому режимі

2299
Але про повноцінний перезапуск проекту, що припинив свою роботу рік тому, говорити зарано.
Insider запрацював у тестовому режимі
Insider запрацював у тестовому режимі

Про це «Детектору медіа» розповів засновник видання Insider Сергій Щербина, коментуючи оновлення новинної стрічки на сайті.

«Наразі сайт працює в тестовому режимі, оскільки довгий час ніяких технічних робіт на ньому не проводилося. Ми випробовуємо дієздатність адмінки, виправляємо певні недоліки в її роботі. Крім того, раніше не було доступу до архіву, наразі працюємо й над цим. Але про повне відновлення роботи видання говорити зарано. Тривають перемовини», - зазначив він. 

За словами Сергія Щербини, Insider, як і раніше, належить ТОВ «Всеукраїнська медіа группа», власником якої є бізнесмен Олексій Тамразов, усі майнові права на видання належать йому.

«Щодо команди, яка працюватиме над проектом, та подальшої долі Insider буде прийнято окреме рішення», - підсумував пан Щербина.

Нагадаємо, українське видання Insider, засноване восени 2013 року Олексієм Тамразовим і Сергієм Щербиною, припинило свою роботу 1 лютого 2016 року.

Сергій Щербина працював редактором рубрик «Політика» та «Розслідування» на сайті Realist, звідки пішов наприкінці 2016 року. Пізніше з інтернет-видання Realist звільнилися ще шестеро журналістів. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2299
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду