Новим генпродюсером каналу NewsOne став Дмитро Носиков

Новим генпродюсером каналу NewsOne став Дмитро Носиков

21 Січня 2017
2279
21 Січня 2017
11:35

Новим генпродюсером каналу NewsOne став Дмитро Носиков

2279
20 січня стало відомо, що новим генеральним продюсером каналу NewsOne замість Олексія Семенова, який звільнився, став Дмитро Носиков. До недавнього часу Дмитро Носиков був радником міністра енергетики Ігоря Насалика.
Новим генпродюсером каналу NewsOne став Дмитро Носиков
Новим генпродюсером каналу NewsOne став Дмитро Носиков

Він повідомив в інтерв’ю «Детектору медіа», що звільнився 20 січня з посади радника міністра енергетики.

«Можливо, я буду позаштатним радником, але поки це ще не вирішено остаточно - це буде залежати від моєї завантаженості на каналі», - сказав Дмитро Носиков.

У відповідь на питання «Детектора медіа»: «Ви не бачите якогось конфлікту інтересів в тому, що ви будете нехай і позаштатним радником міністра, і при цьому очолювати позиціонує себе незалежним інформаційний канал?» Дмитро Носиков заявив, що інформаційний канал не може не працювати з владою.

«Гарне питання. Відповідь на нього знаходиться в специфічній площині і пов'язаний з відповіддю на питання "Що ж ми робимо насправді на інформаційному каналі?". Тому що інформаційний канал не може не працювати з владою. Це специфіка інформаційного каналу. Не можна говорити, що ми обслуговуємо інтереси влади або відпрацьовуємо щось. Так, на сьогоднішній момент канал почасти опозиційний, він їм і залишиться. Можливо, він зміститься в бік більш ліберальних цінностей - це питання стратегії, про яку зараз рано говорити», - сказав він.

Водночас Дмитро Носиков не підтвердив інформацію, що він став генеральним продюсером каналу з випробувальним терміном.

«Не думаю, що це називається випробувальним терміном, але однозначно зараз буде формуватися стратегія, в результаті якої відбудуться зміни - і до завершення процесу ще далеко…Поки ми плануємо еволюційну стратегію змін», - сказав він.

Нагадаємо, 9 січня генеральний продюсер каналу NewsOne Олексій Семенов оголосив, що залишає канал і разом з Матвієм Ганапольським і Євгеном Кисельовим розпочинає новий проект.

Як відомо, телеканал NewsOne належить народному депутату Євгену Мураєву.

На фото – Дмитро Носиков

Фото:  Facebook Дмитра Носикова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2279
Читайте також
26.07.2017 13:37
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 083
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду