Star Media підписала ліцензійний договір з онлайн-кінотеатром Amazon

Star Media підписала ліцензійний договір з онлайн-кінотеатром Amazon

16 Січня 2017
2603
16 Січня 2017
15:50

Star Media підписала ліцензійний договір з онлайн-кінотеатром Amazon

2603
Amazon вже розмістив на своїй платформі 5 фільмів українсько-російської компанії Star Media.
Star Media підписала ліцензійний договір з онлайн-кінотеатром Amazon
Star Media підписала ліцензійний договір з онлайн-кінотеатром Amazon

Про це повідомила прес-служба компанії.

На Amazon.com уже доступні стрічки «Я думав, ти будеш завжди / I Thought You Would Last Forever», «Життя після життя / Life After Life», «О, щасливчик / O, Lucky Man!», «Бідна Ліз / Poor Liz» та «Полонянка/ Captive».

У Star Media повідомили, що незабаром на Amazon.com будуть доступні ще понад двадцять її фільмів і серіалів. Це зокрема проекти «Романови», «Лермонтов», «Скринька Пандори», «Велика війна», «Любов зі зброєю», «Життя і пригоди Мішки Япончика », «Мільйонер», «Перша Світова» та інші.

«Star Media постійно розширює список партнерів серед легальних інтернет-кінотеатрів. Це робиться для того, щоб глядачі отримували доступ до нашого контенту по всьому світу будь-якими зручними для них способами (онлайн, оренда, «скачати назавжди»), а також могли дивитися наші проекти на будь-якому зручному пристрої. Наш контент користується стійким попитом у країнах, де Amazon.com найбільш популярний, тому ліцензійний договір з цим масштабним ресурсом – дуже важливий етап для розширення доступу наших глядачів до нього, а також для виробництва контенту, популярного на всіх континентах», - коментує генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин.

Amazon.com сьогодні – найбільший інтернет-сервіс з продажу різних товарів і послуг. Зокрема на ресурсі можна придбати перегляд улюблених шоу, серіалів та фільмів. 14 грудня 2016 року сервіс Amazon Prime Video оголосив про запуск відеосервісу в 200 нових країнах, серед яких і Україна.

Нагадаємо, у листопаді Star Media повідомила про запуск двох власних супутникових телеканали Star Cinema, Star Family, а також канал Bolt спільно з кінокомпанією Film.ua. Влад Ряшин заявив, що група запускає власні телеканали через те, що звільнилася ніша через заборону в Україні російських каналів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2603
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду