Новини «Укрінформу» почали виходити сімома мовами

Новини «Укрінформу» почали виходити сімома мовами

27 Грудня 2016
1774
27 Грудня 2016
18:09

Новини «Укрінформу» почали виходити сімома мовами

1774
Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» запустило франкомовну версію сайту. До цього новини «Укрінформу» виходили українською, російською, англійською, німецькою, іспанською та китайською мовами.
Новини «Укрінформу» почали виходити сімома мовами
Новини «Укрінформу» почали виходити сімома мовами

Про це йдеться на сайті інформагентства.

У середу, 28 грудня, о 15.00 відбудеться презентація франкомовної версії сайту Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ».

У презентації сьомої мовної версії  інформагентства візьмуть участь: заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко, Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон та генеральний директор «Укрінформу» Олександр Харченко.

«Укрінформ» зазначає, що має найбільшу мережу регіональних і закордонних корпунктів. Кореспонденти агентства працюють у кожному регіоні України та в 9 країнах світу: Бельгії, Канаді, Молдові, Німеччині, Нідерландах, Польщі, Росії, США, Франції.

Нагадаємо, журналісти інофрмаційного агентства «Укрінформ» долучилися до проекту «Слова свободи» та підписали листівки на підтримку свого коллеги, власного кореспондента інформагентства у Франції Романа Сущенка та інших політв'язнів, яких незаконно утримує Росія за гратами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1774
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду