Анна Жуковська очолила digital-агентство AdPro

Анна Жуковська очолила digital-агентство AdPro

30 Листопада 2016
3222
30 Листопада 2016
11:35

Анна Жуковська очолила digital-агентство AdPro

3222
Група Dentsu Aegis Network Ukraine оголосила про нове кадрове призначення. З 1 грудня 2016 року CЕО digital-агентства повного циклу AdPro є Анна Жуковська
Анна Жуковська очолила digital-агентство AdPro
Анна Жуковська очолила digital-агентство AdPro

Про це повідомляє прес-служба агентства.

Як зазначено в релізі, Анастасія Байдаченко, яка керувала агентством протягом останніх чотирьох років, «прийняла рішення сконцентруватися на особистих проектах в сфері бізнес-консалтингу та онлайн-освіти».

«Я вдячна холдингу і особисто Олександру Гороховському за надану мені довіру і можливість реалізувати свої стратегічні плани. Впевнена, що Анна Жуковська відбудує агентство нового типу, здатне надавати крім стандартних сервісів, інноваційні digital-послуги не тільки для українського, а й для світового ринку», -  зазначила пані Байдаченко.

Як повідомляє агентство, новий керівник, пані Жуковська більше 10 років займала в Dentsu Aegis Network Ukraine позицію директора і керуючого партнера агентства UMG. Вона очолювала міжгалузеве об'єднання «Радіокомітет», а також була ініціатором проведення багатьох галузевих конференцій. В її активі – ініціативи щодо впровадження нових стандартів аналізу та планування радіо.

«AdPro є для мене агентством з сильною, впевненою в собі командою, яка отримує високе визнання рекламодавців – ТОП-3 в Advertiser's Choice 2016 (вибір рекламодавця, Digital-агентства). Це талановитий креативний колектив, який з кожним роком набирає потужних обертів і завойовує все більше престижних нагород. На початку 2017 року AdPro стане міжнародною мережею Isobar, представляючи в Україні один з лідируючих Діджитал-брендів в світі. У нас уже готовий план розвитку агентства до 2020 року, і його реалізація розпочалася», - зазначила пані Жуковська.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду