Ткаченко вважає закриття кіберполіцією піратських сайтів найбільшим досягненням

Ткаченко вважає закриття кіберполіцією піратських сайтів найбільшим досягненням

22 Листопада 2016
2286
22 Листопада 2016
13:20

Ткаченко вважає закриття кіберполіцією піратських сайтів найбільшим досягненням

2286
Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко назвав закриття кіберполіцією інтернет-ресурсів Fs.to та Ex.ua найбільшим досягненням, бо «вони крадуть у громадян гроші»
Ткаченко вважає закриття кіберполіцією піратських сайтів найбільшим досягненням
Ткаченко вважає закриття кіберполіцією піратських сайтів найбільшим досягненням

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню «Ліга.Бізнес».

Пан Ткаченко зазначив, що власники інтернет-ресурсів – публічні люди, ім’я яких незабаром стануть відомі.

«Це в тому числі публічні особи. Вони бігають по парламенту, лобіюють пом'якшення персональної відповідальності людей, які займаються крадіжками. І я думаю, ми їх скоро оголосимо. Зокрема, ми зараз можемо говорити, і це відомий факт, що хостинг Fs здійснює Датагруп, – сказав пан Ткаченко. – А те, що виконала кіберполіції, вважаю найбільшим досягненням за останні роки. Тому що провести таку операцію красиво і несподівано для учасників процесу – перша ознака цивілізованого підходу до крадіжок».

Гендиректор «1+1 медіа» повідомив також, що 90% Тб-контенту «крадуть пірати».

«Я думаю, що 90% (без YouTube) того, що міг би заробляти діджитал-ринок України, йде піратам. Fs входить в двадцятку піратських сайтів у світі. За нашими оцінками, якби піратів не було, ринок був би більш цивілізованим. Питання ще в тому, що для багатьох рекламодавців України зараз головне – це охоплення. І їх не турбує, на яких ресурсах їх реклама з'являється. Деякі, звичайно, дотримуються чистоти. Але таких дуже мало», –вважає пан Ткаченко.

За його словами, присутність «1+1 медіа» та інших медіагруп «в онлайні» дуже низька, однак телеканал працюватиме над цим наступного року.

Нагадаємо, 15 листопада Департамент кіберполіції Національної поліції України припинив роботу одного з найбільших піратських онлайн-кінотеатрів України FS.to. Після цього з’явились повідомлення, що днями аналогічні дії можуть бути вжиті проти Ex.ua.

16 листопада файлообмінник погрожував припинити роботу. Причиною, за інформацією в його повідомленні, став новий закон «Про державну підтримку кінематографії в Україні», зокрема його частина, що стосується боротьби з піратством.  

Фото: 24smi.org 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2286
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася
2702 дн. тому
Пан Ткаченко - иди*т, он не хочет рассказать с какой руки кормиться 1+1? С руки Коломойского, главного жида-паразита Украины! То что люди пиратят никогда не сравнится с его достижениями. Все "убытки" про которые любят упоминат такие как он - условные, люди могли купить контент который свободно посмотрели, а могли и нет, кто не ходит в кинотеатры тот и дальше не будет туда ходить. А с той экономической ситуацией в стране где люди закупаются в АТБ по скидкам, платить за воздух никто не будет, пусть правительство налаживает экономику, люди сами начнут переходить на легальный контент.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду