У Павлограді стався напад на журналістку газети «Голос шахтаря»

У Павлограді стався напад на журналістку газети «Голос шахтаря»

8 Листопада 2016
1116
8 Листопада 2016
18:40

У Павлограді стався напад на журналістку газети «Голос шахтаря»

1116
У місті Павлограді (Дніпропетровська область) на журналістку місцевої газети «Голос шахтаря» Світлану Гончар напали в офісі кампанії, що надає комунальні послуги. Постраждала викликала на місце інциденту поліцію.
У Павлограді стався напад на журналістку газети «Голос шахтаря»
У Павлограді стався напад на журналістку газети «Голос шахтаря»

Про це повідомляє інститут масової інформації (ІМІ).

Світлана Гончар брала участь у судових засіданнях щодо справи, у якій мешканець міста вимагає від голови правління ОСББ «Ленінградська, 11/2» надати йому низку фінансових документів стосовно діяльності об’єднання. Суд наполіг, що позивач може ознайомитися з документами ОСББ.

31 жовтня позивач мав ознайомитися із матеріалами справи в офісі керуючої компанії ПП «Коб-Комсервіс». Коли журналістка прийшла разом з позивачем, її поява викликала бурхливу реакцію представників та керівництва підприємства.

«Коли ми прийшли, я, позивач і адвокат, у неї було десь 5-6 тіточок пенсійного віку, вони і до суду ходили, вони мене схопили, аж вгору хотіли підняти, я не очікувала такої реакції. Сказали, щоб я не заходила в цей офіс, тому що це документи, бухгалтерія, таємні документи, які не має права бачити журналіст, це не для преси. Так сказала Інна Скрипник - керівниця ПП "Коб-Комсервіс"», - розповіла Світлана Гончар.

У результаті нападу журналістка фізично не постраждала, її техніка також лишилася неушкодженою. Світлана Гончар викликала поліцію та склала заяву про злочин на місці інциденту.

Раніше члени  ОСББ «Ленинградська, 20» звинуватили свою колишню керуючу компанію ПП «Коб-Комсервіс» в шахрайстві.

Нагадаємо, 25 жовтня у Дніпрі прихильники СРСР напали на журналістів онлайн-видання «Информатор».

На фото – Інна Скрипник

Фото: pvgazeta.info

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду