У групі «1+1 медіа» –  кадрові зміни

У групі «1+1 медіа» – кадрові зміни

23 Вересня 2016
5720
23 Вересня 2016
14:31

У групі «1+1 медіа» – кадрові зміни

5720
Група «1+1 медіа» повідомляє про кадрові зміни в структурі телеканалу, які відбудуться з 3 жовтня, та оновлену команду.
У групі «1+1 медіа» –  кадрові зміни
У групі «1+1 медіа» –  кадрові зміни

Про це йдеться в прес-релізі медіагрупи.

Виконавчий та фінансовий директор групи Ярослав Пахольчук обійме ще одну посаду –  директора напрямку платного телебачення, ключовим завданням якого стане розвиток «1+1 медіа» на ринку платного телебачення в Україні.

Анна Ткаченко залишає посаду HR-директора та очолюватиме новий напрямок і стане директором зі стратегії та розвитку групи. Також вона стане директором діджитал-напрямку, основні завдання якого – створення єдиної діджитал-стратегії всіх активів групи і їх монетизації.

Новим HR-директором «1+1 медіа» стане Лариса Брувер. Вона має 12-річний досвід роботи в галузі управління людськими ресурсами. Останні сім років займала керівні посади в міжнародних компаніях, управляла філіями компаній Східного та Європейського регіонів.

Директором новоствореного напрямку зі стратегічного програмного планування групи стане Девід Стогель, який має понад 20 років телевізійного досвіду в Центральній та Східній Європі та відповідав за розвиток приватних медіа в Польщі, Румунії та Угорщині. З 2005 року обіймав посаду програмного директора і пізніше заступника генерального директора каналу TV Nova, у Чехії. Він формуватиме програмну стратегію всіх телеканалів групи.

Ольга Слісаренко обійме посаду головного продюсера розважальних шоу каналу «1+1». Також під її керівництвом залишиться відділ форматів групи.

Як зазначає PR-департамент «1+1 медіа», «функція PR виводиться на стратегічний рівень і консолідуватиме стратегічні комунікаційні цілі та управлятиме комунікаційними ризиками всіх бізнес-структур групи». PR-директором залишається Світлана Павелецька. 

«Наша компанія постійно розвивається, і я радий, що наша стратегія вже отримала конкретні обриси та втілюється в конкретних змінах. Я вітаю Ларису та Девіда, та впевнений, що вони стануть частиною нашої команди і зможуть принести найкращі практики до своїх напрямків. Щодо Анни, Ярослава, Світлани та Ольги – приємно бачити, як наші менеджери ростуть та розвиваються разом з компанією. Впевнений, що попереду нас чекає багато цікавих та успішних проектів» - зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор групи «1+1 медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду