Олексій Семенов: Бенкендорф пішов не сам – його відсторонили

Олексій Семенов: Бенкендорф пішов не сам – його відсторонили

14 Вересня 2016
4971
14 Вересня 2016
14:34

Олексій Семенов: Бенкендорф пішов не сам – його відсторонили

4971
Генеральний продюсер телеканалу NewsOne, колега Єгора Бенкендорфа Олексій Семенов вважає, що Єгор Бенкендорф не сам прийняв рішення про звільнення з «Інтера», а його відсторонили. Таку думку він висловив у коментарі «Детектору медіа».
Олексій Семенов: Бенкендорф пішов не сам – його відсторонили
Олексій Семенов: Бенкендорф пішов не сам – його відсторонили

Олексій Семенов зауважив, що не знає точних обставин звільнення, оскільки наразі не може зв’язатися з Єгором Бенкендорфом. «Але я думаю, що це не уход Єгора кудись, а кампанія з його відсторонення», - припустив він.

«Не можна розкидатися такими кадрами, як Єгор Бенкендорф. Він керівник дуже високого рівня, не ситуативний менеджер. Він усе життя і вчився, і працював на телебаченні. На жаль, такими рішеннями прибирають дуже розумних і професійних менеджерів. Думаю, група Інтер” багато втратить від такого рішення», - вважає пан Семенов.

Генпродюсер NewsOne має намір запропонувати пану Бенкендорфу приєднатися до команди каналу. «У свою чергу ми на NewsOne готові не лише надати робоче місце Єгору, а й можливості для розвитку», - сказав пан Семенов.

Нагадаємо, з 15 вересня головою правління «Інтера» призначена Катерина Шкуратова замість Єгора Бенкендорфа, який, за повідомленням каналу, залишає «Інтер» за власним бажанням «у зв’язку з особистими обставинами». Зв'язатися з Єгором Бенкендорфом «Детектору медіа» не вдається – його телефони вимкнено.

Раніше стало відомо, що з «Інтер медіа груп» іде генеральний директор каналу «Мега» Олексій Мустафін. 6 вересня він оголосив про звільнення за власним бажанням.

На фото - Олексій Семенов

Фото надане Олексієм Семеновим

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4971
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду