Сергій Литвиненко прокоментував кадрові зміни у «Фокусі»

Сергій Литвиненко прокоментував кадрові зміни у «Фокусі»

2 Вересня 2016
1977
2 Вересня 2016
14:00

Сергій Литвиненко прокоментував кадрові зміни у «Фокусі»

1977
Редакційна політика видання залишиться незмінною - запевнив новий головний редактор журналу «Фокус».
Сергій Литвиненко прокоментував кадрові зміни у «Фокусі»
Сергій Литвиненко прокоментував кадрові зміни у «Фокусі»

У виданні «Фокус» із вересня цього року змінилися головред і заступники.

Зокрема, Яна Мойсеєнкова, що займала посаду головного редактора журналу, стала шеф-редактором видання, а на її місце прийшов Сергій Литвиненко, що раніше був її заступником. Заступником пана Литвиненка став Олег Сорочан, який раніше керував відділом «Деньги». А Михайло Крігель, займавший посаду заступника головного редактора журналу та редактора сайту, тепер є головним редактором сайту focus.ua.    

Кадрові зміни у виданні «Детектору медіа» прокоментував новопризначений головний редактор журналу «Фокус» Сергій Литвиненко: 

«Кадрові зміни – це певна складова оптимізації управління, яка назріла, оскільки проекти «Фокус Медіа» розвиваються, плюс - є певні ідеї, які хочеться швидко і якісно реалізувати.

Тож, тепер у кожного з нас є чітко розставлені пріоритети. Яна Мойсеєнкова, як шеф-редактор, сконцентрується на редакційній політиці, тематичному плануванні, організаційних питаннях двох редакцій - журналу «Фокус» і сайта focus.us, а також розвитку нових проектів. Михайло Крігель сфокусується на реалізації нових ідей для сайта, я відповідно – журналу.

Нова посада Олега Сорочана – це один із прикладів нашої кадрової політики: даємо дорогу молодим і креативним, які довели, що не тільки хочуть, але й вже можуть керувати редакцією.

Редакційна політика при цьому залишається незмінною, тобто наші читачі й надалі отримуватимуть надійну і перевірену інформацію, орієнтовану на активну і думаючу аудиторію».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1977
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду