Тижневик «Деловая столица» не закривається – редакція

Тижневик «Деловая столица» не закривається – редакція

29 Серпня 2016
3026
29 Серпня 2016
16:20

Тижневик «Деловая столица» не закривається – редакція

3026
В редакції тижневика «Деловая столица» спростували інформацію деяких ЗМІ щодо закриття видання та заявили, що газета оновлює свою стратегію роботи
Тижневик «Деловая столица» не закривається – редакція
Тижневик «Деловая столица» не закривається – редакція

Про це «Детектору медіа» повідомила одна зі співробітниць видання.

На сайті Ліга.net сьогодні з’явилась інформація про те, що у вересні тижневик «Деловая столица» може закритися, а журналісти та редактори будуть звільнені. Видання посилається на співробітників тижневика. У «Деловой столицы» інформацію про закриття газети не підтвердили.

Також на своїй сторінці у Facebook головний редактор порталу UBR Олена Лисенко написала, що «один із довгожителів бізнесової журналістики – «Деловая столица» – припиняє роботу в звичному форматі».

«Повідомили неприємну новину: один із довгожителів бізнесової журналістики – "Деловая столица" – припиняє роботу в звичному форматі. Хлопці готують два останні номери і залишають редакцію. Минулого тижня журналістам ДС заявили про розпуск. Звільнять 12-им вересня. Є чутки про створення нового політичного проекту власниками Діловий, але вони поки що ніким не підтверджуються. Також неясно, як будуть скорочувати колектив ДС, і чи отримають колеги встановлені згідно з законом виплати. Не хочеться вірити, що після надцяти років роботи хлопців просто виставлять геть. Хотілося б, щоб видавці повелися гідно. І бралися за нові проекти, правильно завершивши старі», - пише пані Лисенко.

Надавати коментарі з приводу звільнень співробітників у редакції відмовились, однак підтвердили, що деякі кадрові зміни відбудуться.

На адресу редакції «Детектора медіа» від видання надійшов прес-реліз, в якому йдеться про те, що «газету "Деловая столица" очікують якісні зміни».

Загалом, редакцією зазначається, що тижневик «Деловая столица» змінює стратегію, в рамках якої «якісно оновиться редакційна політика видання». Також в релізі вказано, що внаслідок змін редакцію залишать головний редактор та частина  журналістів.

«Ми вдячні журналістам за їх працю і відданість роботі. Через два тижні ми представимо нові обличчя, посилимо журналістський вклад і аналітичну складову видання. Наша ціль - стати головним економічним виданням країни. При цьому газета залишається діловим аналітичним ЗМІ. Видання продовжує виконувати всі взяті на себе зобов'язання перед читачами та партнерами у повному обсязі. Ми віримо, що оновлений формат буде ще цікавішим», - каже голова Правління ПрАТ «Картель» Олег Вовкогон.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3026
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду