«Белсат» заходить в українські кабельні мережі

«Белсат» заходить в українські кабельні мережі

26 Липня 2016
2081
26 Липня 2016
11:53

«Белсат» заходить в українські кабельні мережі

2081
Польський супутниковий білоруськомовний телеканал «Белсат» підписав угоду з українським дистрибутором «Рекламна телевізійна група» і заходить в пакети кабельного телебачення в Україні.
«Белсат» заходить в українські кабельні мережі
«Белсат» заходить в українські кабельні мережі

Про це повідомляє сайт каналу «Белсат».

Як зазначається в повідомленні, «Рекламній телевізійній групі» належать права на ретрансляцію в Україні понад 40 телеканалів, а клієнтами дистрибутора є 90% операторів платного телебачення України.

Телеканал і надалі доступний на супутнику Astra 4A та онлайн на своєму сайті.

«Белсат» - супутниковий інформаційний і культурно-просвітницький канал, створений за ініціативи та підтримки Міністерства закордонних справ Польщі та Польського суспільного телебачення для білоруської аудиторії. Єдиний незалежний телеканал, що мовить білоруською мовою. Стартував у грудні 2007 року. Директор каналу – польська журналістка Агнєшка Ромашевська-Гузи, заступниця голови Асоціації польських журналістів SDP.

«Белсат» з 2010 року входить до складеного Національною радою з питань телебачення і радіомовлення Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2081
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду