Журналіст Євген Кисельов закликає викупити «Радио Вести» у нинішніх власників

Журналіст Євген Кисельов закликає викупити «Радио Вести» у нинішніх власників

22 Липня 2016
3911
22 Липня 2016
18:20

Журналіст Євген Кисельов закликає викупити «Радио Вести» у нинішніх власників

3911
Телеведучій Євген Кисельов в своєму блозі на сайті «Новое время» закликав українських медіамагнатів та бізнесменів викупити радіостанцію «Радио Вести»
Журналіст Євген Кисельов закликає викупити «Радио Вести» у нинішніх власників
Журналіст Євген Кисельов закликає викупити «Радио Вести» у нинішніх власників

Про це йдеться в його матеріалі «Гаврилиада. Что происходит на "Радио Вести"».

«Господа українські медіамагнати і просто бізнесмени при грошах! Викупіть радіостанцію у її нинішніх власників, поки вони її не погубили. За два роки вона розкрутилася з нуля, ставши однією з найуспішніших в країні. До її появи в Україні, по суті, не була заповнена ніша чисто розмовного, інформаційного радіо», – написав пан Кисельов.

За його словами, при грамотному професійному менеджменті радіостанція швидко стане прибутковою.

«І грошей на це знадобиться набагато менше, ніж ви щороку витрачаєте на всілякі дурниці – вже вибачте за прямоту», – додав він.

Загалом пан Кисельов пише, що підтримував «Радио Вести», бо вважав, що радіостанція піддається «несправедливої критики».

 «Один раз навіть дуже палко захищав їх перед президентом Порошенко, коли під час його зустрічі з керівниками і провідними українських ЗМІ хтось із присутніх закликав його «закрити цю путінську лавочку», пише журналіст і додає, що «не можна судити про роботу журналістів того чи іншого ЗМІ в залежності від того, хто є його власником».

Кисельов вважає, що в Україні немає ЗМІ, які працюють за «темниками» Росії. Натомість наголошує, що кадрова політика, яка диктується з Москви, в Україні є.

Нагадаємо, на початку червня на «Радио Вести» змінилося керівництво: генеральним продюсером став Віталій Докаленко, а посаду шеф-редакторки обійняла Ірина Гаврилова.

Її висловлювання про Майдан, учасників АТО, ЛГБТ-спільноту й співпраця з сепаратистськими сайтами стали приводом для обговорення цього призначення в деяких ЗМІ й у журналістській спільноті загалом. Пізніше позафракційний депутат звернувся до СБУ з проханням звільнити шеф-редакторку Ірину Гаврилову з посади й розглянути її дописи у Фейсбуку на предмет порушення українського законодавства.

На початку червня шеф-редактора «Радио Вести» Ірину Гаврлилову було звільнено з радіостанції.

 

На фото  Євген Кисельов

Фото: www.rbc.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3911
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду