Микола Фельдман запускає на YouTube канал «911»

Микола Фельдман запускає на YouTube канал «911»

18 Липня 2016
7753
18 Липня 2016
19:16

Микола Фельдман запускає на YouTube канал «911»

7753
Нещодавно в YouTube з'явився анонс нового журналістського проекту 911 Channel. Його засновником є колишній співробітник «Громадського телебачення» Микола Фельдман.
Микола Фельдман запускає на YouTube канал «911»
Микола Фельдман запускає на YouTube канал «911»

Про це «Детектору медіа» розказав сам пан Фельдман.

Проект 911 Channel створений паном Фельдманом разом із командою товаришів, колег та партнерів.

«Це YouTube-канал. Він присвячений трьом редакційним напрямками. Перший напрям пов'язаний з армійською тематикою безпосередньо. Другий напрям пов'язаний з бізнесом. Цікавить спеціалізація, пов'язана з обшуками, які переживають українські підприємства. Часто – незаконні, які паралізують діяльність підприємців. Складова цього напрямку – це обшуки, податки, а друга пов'язана більше з поглибленням у напрямок фонду гарантування вкладів. Це досить вузький ринок, у якому журналісти рідко  розбираються. Останній напрям пов'язаний з політикою. Більше спрямований на вивчення витрат державного бюджету», – розказав про новий проект пан Фельдман.

За його словами, всі ці теми вже знайомі йому та його колегам: «Всі ці теми так чи інакше мені особисто і моїм колегам близькі в зв'язку з тим, що останні кілька років ми займаємося вивченням цих питань. Останній рік до березня включно я працював на "Громадському телебаченні" на посаді координатора проекту "Громадське. Нетворк" та у зв'язку з конфліктом, який там стався, я пішов», – розказав «Детектору медіа» пан Фельдман.

За його словами, над проектом 911 Channel зараз працюють шестеро осіб. Зовнішнього фінансування вони поки що не мають. 

«У нас немає ніякого на даний момент зовнішнього фінансування. Є якісь партнерські відносини. Ми складаємося технікою, тим, що у нас є, і починаємо діяти. Ми раніше з цими хлопцями робили проект, який називається "Качай човен!", який займався якраз вивченням витрат держбюджету, і це було в минулому році», – додав пан Фельдман.

911 Channel розпочне свій перший ефір у YouTube 24 липня о 17:00 з прем'єри повноцінної третьої частини фільму «Народний резервіст».  

У 2014 році Фельдман працював над цією документальною стрічкою на «Громадському». Як він зазначає, 15-хвилинний фільм був опублікований на Youtube-каналі «Громадського», але на сайт і в соцмережі від імені каналу не потрапив.

Нині на YouTube-каналі 911 Channel доступний анонс фільму:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7753
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду