На «Радио Вести»  новий генеральный продюсер - Юлія Литвиненко йде з посади

На «Радио Вести» новий генеральный продюсер - Юлія Литвиненко йде з посади

23 Червня 2016
5602
23 Червня 2016
13:03

На «Радио Вести» новий генеральный продюсер - Юлія Литвиненко йде з посади

5602
З 23 червня генеральним продюсером радіостанції «Радио Вести» призначений Віталій Докаленко, який раніше працював головним режисером Нового каналу, керував телеканалом «Тоніс», був президентом Національної телекомпанії України, генпродюсером телеканалу «Сіті», генеральним продюсером продакшна групи каналів «1+1». Він замінить на цій посаді Юлію Литвиненко.
На «Радио Вести»  новий генеральный продюсер - Юлія Литвиненко йде з посади
На «Радио Вести»  новий генеральный продюсер - Юлія Литвиненко йде з посади

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Украина», до якого входить радіостанція.

«Переді мною стоять зрозумілі завдання - виведення радіостанції на новий рівень, закріплення позицій лідера на ринку, і запуск нових програм. У новому сезоні радіослухачів очікує багато сюрпризів і нових цікавих проектів», - позначив Віталій Докаленко.

У свою чергу Юлія Литвиненко подякувала колективу радіостанції за професіоналізм.

«Безумовно, робота на "Радио Вести" - це величезний досвід, щоденна творча драйв, разом ми розвивалися і змінювалися, раділи успіхам і перемогам, щодня оперативно і об'єктивно висвітлювали новини в Україні та в світі, досягали поставлених цілей. Спасибі чудовому колективу "Радио Вести" і медіахолдингу "Вести Украина" за роботу і високий спільний результат», - сказала вона.

«На мій погляд, це - дуже ефективне рішення. "Радио Вести" - це сильний бренд на ринку. Перед командою радіостанції стоять нові амбітні завдання, серед яких - зміцнення позиції лідера на ринку і посилення редакційної команди. Досвід і професійні якості Віталія допоможуть в досягненні цих планів. Переконана в тому, що він підсилить команду медіахолдингу "Вести Украина", дасть новий імпульс розвитку, привнесе креативні новаторські ідеї, які допоможуть в досягненні наших цілей»,  - сказала голова медіахолдингу «Вести Украина» Ольга Семченко.

Шеф-редактором «Радио Вести» призначена журналістка, колишня заступниця головного редактора газети «Киевский телеграф» Ірина Гаврилова.

Нагадаємо, у серпні 2015 року головним редактором «Радіо Вести» був призначений Валерій Калниш, а генеральним продюсером - Юлія Литвиненко.  Олександр Іллерицький, який раніше обіймав раніше посаду генпродюсера радіостанції і брав участь в її створенні, залишив свою посаду через закінчення терміну контракту, укладеного з медіахолдингом «Вести Украина». Іскандер Хісамов пішов з посади головного редактора радіостанції за власним бажанням.

Вчора, 22 червня, стало відомо, що ведучий та колишній головний редактор «Радио Вести» Валерій Калниш звільняється з радіостанції. Про причини звільнення та нове місце роботи він поки не повідомляє. В березні 2016 року Валерій Калниш залишив посаду головного редактора «Радио Вести», але продовжив вести свої ефіри на радіостанції. Головним редактором радіостанції «Радио Вести» Валерій Калниш став у серпні 2015 року.

Нагадаємо, 28 квітня Нацрада призначила позапланову перевірку «Радио Вести» через інтерв'ю Миколи Азарова. Сам пан Азаров  назвав призначення такої перевірки цензурою.

На фото - Віталій Докаленко

Фото: прес-служба медіахолдингу «Вести Украина»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5602
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду