«Громадське» оголошує кастинг ведучих

«Громадське» оголошує кастинг ведучих

17 Червня 2016
5043
17 Червня 2016
09:58

«Громадське» оголошує кастинг ведучих

5043
Некомерційний проект «Громадське» готує оновлення інформаційної служби та проектів. Канал шукає нові обличчя і оголошує кастинг ведучих.
«Громадське» оголошує кастинг ведучих
«Громадське» оголошує кастинг ведучих

Про це йдеться в оголошенні на сайті проекту.

Вимоги до кандидатів - поділяти цінності відповідальної журналістики, добре знатися на політичній та економічній ситуації в Україні, бути професіоналом/кою із досвідом роботи в кадрі і готовому/ю до роботи у прямому ефірі.

Резюме та фото треба надсилати на адресу: casting.hromadske@gmail.com.

Кастинг відбуватиметься у Києві впродовж липня-серпня.

«Громадське» також наголошує, що є некомерційним проектом.

«Ми незалежні від влади, олігархів та політичних сил, ми працюємо в інтересах суспільства. Наша місія  – творення інформаційного простору для розвитку суспільства сталого розвитку і особистості. Наші цінності: довіра, відповідальність, служіння та професіоналізм», - заявляє канал.

Нагадаємо, минулого тижня інформаційну службу «Громадського» очолила Ангеліна Карякіна, яка раніше працювала там журналісткою та ведучою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду