Канал «Україна» запускає «Медіа Майстерню» для студентів

Канал «Україна» запускає «Медіа Майстерню» для студентів

14 Червня 2016
2783
14 Червня 2016
16:48

Канал «Україна» запускає «Медіа Майстерню» для студентів

2783
Телеканал «Україна» відкриває новий освітній проект «Медіа Майстерня», у рамках якого студенти і випускники українських вишів зможуть безкоштовно пройти навчання та стажування, а також перейняти досвід професіоналів каналу під час майстер-класів.
Канал «Україна» запускає «Медіа Майстерню» для студентів
Канал «Україна» запускає «Медіа Майстерню» для студентів

Про це повідомляє прес-служба «Медіа Група Україна».

Перший літній курс стартує у липні, тривалість – 6-8 тижнів. Програма буде присвячена журналістиці телевізійних новин. До групи будуть відібрані 12 студентів. Курс включатиме майстер-класи у вигляді серій коротких тренінгів. Майстер-класи будуть присвячені специфіці роботи на телебаченні та стандартам інформаційної тележурналістики.

У ході курсу учні «Медіа Майстерні» зможуть отримати не тільки теоретичні знання, а й закріпити їх на практиці: безпосередньо в Newsroom телеканалу «Україна» зі слухачами працюватимуть наставники. Кожен зможе спробувати себе в ролі кореспондента на виїзних зйомках.

Викладачами «Медіа Майстерні» стануть головний редактор каналу «Україна», керівники, популярні ведучі та головний режисер інформаційно-аналітичних випусків «События», «События недели», «События дня», керівники міжнародних та регіональних редакцій телеканалу «Україна» та інші експерти.

«Ключові співробітники департаменту інформаційного мовлення активно підключилися до процесу створення "Медіа Майстерні". Багато з них стали медіатренерами проекту і вже цього літа будуть ділитися професійними секретами зі студентами, випускниками та, можливо, майбутніми колегами», - сказав Юрій Сугак, головний редактор каналу «Україна».

Найкращі випускники школи будуть запрошені на роботу на телеканал «Україна».

Пройти навчання можуть студенти останніх курсів і випускники факультетів журналістики та телебачення вищих навчальних закладів України. Навчання проводиться безкоштовно. Відбір студентів відбуватиметься на конкурсній основі за підсумками виконання творчого завдання. Для того, щоби стати учасником «Медіа Майстерні», необхідно заповнити анкету. Заявки на навчання приймаються до 25 червня.

З усіма додатковими питаннями треба звертайтеся до куратора проекту Світлани Федотової S.Fedotova@trkua.tv, тел.: +380 44 495-85-55 x 370.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2783
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду