До Film.ua Group приєднався мультимедійний продакшн Glowberry

До Film.ua Group приєднався мультимедійний продакшн Glowberry

14 Червня 2016
3134
14 Червня 2016
14:01

До Film.ua Group приєднався мультимедійний продакшн Glowberry

3134
До складу групи компаній Film.ua Group приєднався креативний продакшн мультимедійного дитячого контенту Glowberry, який першим в Україні розробив книжковий додаток для iPad.
До Film.ua Group приєднався мультимедійний продакшн Glowberry
До Film.ua Group приєднався мультимедійний продакшн Glowberry

Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua Group.

Український креативний продакшн мультимедійного контенту для дітей Glowberry був заснований в 2009 році. Компанія розпочала зі створення дитячих ілюстрованих книг і у 2010 році розробила перший в Україні книжковий додаток для iPad. За повідомленням прес-служби, у 2012 році Glowberry увійшла до числа 70-ти кращих світових компаній з розробки додатків для OS Windows 8. Компанія отримала премію «Лідер року в реалізації мобільних сценаріїв на платформі Windows 8». Оригінальні додатки видавництва неодноразово потрапляли в топи Itunes AppStore, Google Play і Windows Market Place.

Креативний продюсер Glowberry Ольга Черепанова зауважила, що Glowberry починало як книжкове і digital-видавництво, проте зараз продовжує розвивати свій бренд у сфері анімаційного виробництва і створення креативних концепцій для мультиплатформенного використання.

Директор з маркетингу Film.Ua Group Поліна Толмачова, наголосила, що мультимедійний контент – одне з важливих стратегічних завдань діяльності Film.Ua Group. Коментуючи приєднання Glowberry до групи, вона сказала: «Ми впевнені, що історія успіху роботи з мультимедійним контентом, унікальний досвід, а найголовніше талановиті люди й оригінальні ідеї будуть дуже корисними для загальної діяльності групи».

Film.ua Group об’єднує вже 17 компаній у галузі розробки, виробництва, адаптації, дистрибуції та доставки аудіовізуального контенту (телепродуктів, кіно, анімації), у тому числі: кіностудію Film.ua Studio, виробничі підрозділи Film.ua Production і Film.ua Television, дистрибуційний підрозділ Film.ua Distribution, виробничі та постпродакшн-компанії Animagrad, Signal Red, Postmodern і Digital Cinema Ukraine, студію дубляжу «Так треба продакшн», телекомунікаційну компанію «Саттелеком», медіаконсалтингову компанію MRM та інші.

Нагадаємо, кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки 16-серійної драмеді «Папа Ден», в основі історії якої – взаємини двох героїв Дена і Тіни, коханню яких перешкоджає різниця у віці. Раніше у Києві стартували зйомки 12-серійної кримінальної мелодрами під робочою назвою «Чуже життя», яку кінокомпанія Film.ua знімає для телеканалу «Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду