Розпочав мовлення супутниковий телеканал Bolt

Розпочав мовлення супутниковий телеканал Bolt

10 Червня 2016
20260
10 Червня 2016
13:01

Розпочав мовлення супутниковий телеканал Bolt

20260
Сьогодні, 10 червня, супутниковий канал Bolt для чоловіків, який показує серіали двох українських кіностудій Film.ua Group та Star Mediа, розпочав тестове мовлення.
Розпочав мовлення супутниковий телеканал Bolt
Розпочав мовлення супутниковий телеканал Bolt

Про це повідомляє прес-служба тканалу.

28 квітня ТОВ «Дорослі Канали» отримало ліцензію Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на запуск супутникового телевізійного каналу Bolt. Власниками ТОВ «Дорослі канали» порівну є Сергій Созановський (співвласник Film.ua) і Влад Ряшин (голова ради директорів Star Media).

10 червня канал почав тестове мовлення на супутнику Amos 4.

Програмування телеканалу засноване на контенті кіностудій Film.ua Group та Star Mediа, що орієнтований на чоловічу аудиторію середнього віку. Серед найбільш відомих серіалів, які демонструватиме канал, - «Шулер», «Володимирська, 15», «Любов зі зброєю», «Ніконов і Ко», «Нюхач», «Культ», «Винищувачі», «Балада про Бомбера» та багато інших.

На каналі також плануються прем'єрні покази нових українських серіалів. Крім того, будуть тематичні програми про залаштунки світу кіно та серіалів, історії створення відомих фільмів, огляд світових кіноновинок та багато іншого. Бібліотека каналу буде регулярно оновлюватися. Обличчями каналу стануть такі «справжні чоловіки»-герої серіалів – «Нюхач», «Майор Дикий», «Мішка Япончик», «Беркутов».

Своєю перевагою канал вважає відсутність реклами. Монетизація контенту планується за рахунок абонплати. 

Нагадаємо, 1 жовтня 2015 року роботу розпочав платний супутниковий канал українських серіалів – Film.uaDrama, який транслює драматичні й мелодраматичні фільми й серіали та орієнтований на жіночу аудиторію. Спершу телеканал запускався з назвою Film.ua Amour, але невдовзі його було перейменовано.

19 травня почав тестове мовлення супутниковий канал Star Media, програмування якого засноване на контенті вітчизняного кіновиробника Star Media в різних жанрах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20260
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
66 дн. тому
Доброго дня! Питання: чому в нашій країні яка страждає від агресії РФ досі працює телеканал BOLT, який транслює ганебні російськомовні фільми перекладені українською, але які пропагують "ностальгію за життя у срср". Це як плювок в обличчя українцям, які виборюють свободу та незалежність від "братських" кайданів. Наприклад, чому навчає та до чого закликає серіал "Маестро" 2016 року, створений компанією Star Media, скандальновідомого продюсера Іллі Ряшина, який з 2016року ще очолює російський телеканал ТВц!! Хто аналізує взагалі що транслюється на каналах кабельного телебачення?! Навіщо так знущатися та принижувати українців??!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду