Влад Ряшин розповів про проекти Star Media для українського ринку

Влад Ряшин розповів про проекти Star Media для українського ринку

4 Червня 2016
4722
4 Червня 2016
14:50

Влад Ряшин розповів про проекти Star Media для українського ринку

4722
Глава ради директорів українсько-російської групи компаній Star Media Влади Ряшин повідомив, що восени в український прокат виходить повнометражний анімаційний фільм «Бременські розбійники». За його словами, кінокомпанія також готує низку інших проектів для локального українського кіноринку.
Влад Ряшин розповів про проекти Star Media для українського ринку
Влад Ряшин розповів про проекти Star Media для українського ринку

Про це він сказав в інтерв’ю виданню «Дело».
За словами Влада Ряшина, повнометражна анімація - це новий стратегічний напрям Star Media, який активно розвивається.

«Анімаційний метр має великі перспективи, його легко озвучувати на різних мовах. Наш новий повнометражний анімаційний фільм "Бременські розбійники" вийде в прокат в Україні восени 2016 року у українською мовою, з українськими піснями у виконанні наших артистів», - повідомив він.

«Ще один україномовний фільм – «Припутні», над сценарієм працюємо разом з Аркадієм Непиталюком і Романом Горбиком. Аркадій буде також режисером стрічки», - розсказав Влад Ряшин.

Star Media спільно з литовськими партнерами також працює над сценарієм ще одного повнометражного фільму для українського прокату. За словами Влада Ряшина, проект має провокаційну назву «Тільки секс і нічого особистого». «Хочеться, щоб вийшла яскрава молодіжна комедія», - додав він.

Влад Ряшин також повідомив, що спільно з Новим каналом компанія почала розробку кількох серіалів для українського ринку, розпочаті спільні проекти з ТРК «Україна» і з телеканалом «Інтер».

Він також заявив про підтримку кіноіндустрії в Україні.  «Важаю, що кіноіндустрію в Україні треба розвивати. Незабаром на базі Новопечерський школи спільно з дитячим клубом Release Education запускаємо кіношколу Start Media для школярів», - повідомив він.

Нагадаємо, 28 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ТОВ «Дорослі канали» ліцензію на супутникове мовлення телеканалу під назвою Bolt. Bolt – це спільний проект двох найбільших українських виробників кіносеріального контенту – Star Media та Film.ua Group. Власниками ТОВ «Дорослі канали» порівну є Сергій Созановський (співвласник Film.ua) і Влад Ряшин (голова ради директорів Star Media).

Фото: starstories.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду