Богдан Логвиненко видасть книгою історії з свого інтернет-проекту «Перехожі»

Богдан Логвиненко видасть книгою історії з свого інтернет-проекту «Перехожі»

2 Червня 2016
4017
2 Червня 2016
18:42

Богдан Логвиненко видасть книгою історії з свого інтернет-проекту «Перехожі»

4017
У серпні «Видавництві Старого Лева» випустить книгу «Перехожі. Південно-Східна Азія» українського журналіста, блогера та мандрівника Богдана Логвиненка.
Богдан Логвиненко видасть книгою історії з свого інтернет-проекту «Перехожі»
Богдан Логвиненко видасть книгою історії з свого інтернет-проекту «Перехожі»

Про це автор розповів в коментарі «Детектору медіа».

Богдан Логвиненко зазначив, що це була ідея видавництва. До книги увійде близько 100 історій про людей, яких він зустрів у подорожі до Південно-Східної Азії: Таїланду, Лаосу, В'єтнаму, Малайзії та Сінгапуру. У цій частині світу він жив 2 з половиною роки, а подорож із записуванням історій для власного інтернет-проеку «Перехожі» тривала усього чотири місяці.

«Це будуть історії як іноземців, так і українців, - усіх, кого я зустрів у Південно-Східній Азії і зміг про це написати. Це, по суті, одночасно й історії про людей, і тревелог. Там є, скажімо, розповідь про те, як я розбився на мопеді і мене рятував спершу непальський бойовик, а потім китайський вчитель», - розповів він.

Автор зазначив, що майже уся книга була написана на смартфоні й усі фотографії, які будуть в книзі «Перехожі. Південно-Східна Азія», також зняті на смартфон.

Богдан Логвиненко додав, що не сподівався видавати проект книгою і довго не міг надіслати видавцям текст.

«Це сталося тільки на початку цього року, хоча з Азії я повернувся ще у вересні, і тексти вже були готові. Мені здавалося, що вже й так усі прочитали це на фейсбуці чи на logvynenko.com, для чого це ще й видавати? А тоді було кілька моїх виступів, на яких я питав у людей, що прийшли, чи читали вони ту чи іншу історію. Читали одиниці з тих, хто прийшов. Мені здається, треба давати право обирати – стежити онлайн за публікаціями або гортати у красивій обгортці і в друці чи слухати ці ж самі історії на публічних подіях», - вважає блогер.

Богдан Логвиненко розповів, що разом із книгою вийде і аудіоподкаст «Перехожі» на одній із українських радіостанцій.

Крім того він пише іншу окрему книгу про ще одну країну з тієї подорожі – Індонезію. Над нею Богдан Логвиненко працює вже два роки й зізнається, що вона потребує серйознішого занурення у матеріал. Автор сподівається, що вона вийде друком вже наступного року.

Нагадаємо, у квітні «Клуб сімейного дозвілля»  видав книгу Богдана Логвиненка «Saint Porno. Історія про кіно і тіло», в основі якої – відверта розповідь українки Ліни про закулісся порноіндустрії. Твір назвали одним із хітів на цьогорічному Книжковому Арсеналі й вже 5-й тиждень перебуває в трійці лідерів з продажів «Книгарні Є».

Фото – з Facebook Богдана Логвиненка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду