СТБ закрив шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

СТБ закрив шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

1 Червня 2016
25497
1 Червня 2016
16:22

СТБ закрив шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

25497
Керівник одного з творчих об’єднань телеканалу СТБ Мирослав Домалевський оголосив про закриття реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей».
СТБ закрив шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»
СТБ закрив шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей»

Про це пан Домалевський написав у Facebook, інформацію також поширив офіційний сайт каналу СТБ.

Реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей» протрималося на СТБ п’ять сезонів. Останній випуск проекту вийшов в ефір 31 травня.

«Сьогодні (31 травня. – ДМ) виходив останній ефір проекту "Кохана, ми вбиваємо дітей". Більше не буде. Так буває. Все має свій початок і кінець. 5 років ми робили все можливе, щоб змінити майбутнє наших дітей. 5 років ми говорили і показували батькам, як зробити дітей щасливими. 5 років ми вирощували націю. Адже діти – це наше майбутнє. Це ті, хто завтра замінить нас в усіх галузях і очолить країну… Сподіваюся, що ми змогли достукатися до багатьох родин і дати шанс кожній дитині бути любимою. Я вдячний усім, хто вніс частинку свого серця в цей тяжкий і складний у виробничому сенсі проект. Я вірю, що всі наші безсонні ночі та нервові клітини були витрачені не дарма. Мене особисто проект дуже багато чого навчив і багато що в мені змінив. Дякую!», - написав Мирослав Домалевський.

Нагадаємо, реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей» - це адаптація британського формату Honey, We're Killing the Kids корпорації ВВС. Програма виходила в ефір з 2011 року. Керівником проекту від моменту старту був Мирослав Домалевський, ведучим – Дмитро Карпачов.

Протягом останнього року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення отримувала чимало скарг на контент каналу СТБ (у тому числі – на проекти «Кохана, ми вбиваємо дітей, «Один за всіх»), а також на соціальні ток-шоу інших каналів через їхній можливий негативний вплив на дітей. При Нацраді створено робочу групу з розробки правил захисту дітей у медіа, до якої увійшли представники телеканалів (у тому числі телегрупи StarLightMedia, складовою якої є СТБ), психологи, правозахисники, медійні експерти.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду