Сайт «Твой Малыш» оновив дизайн і отримав українську версію

Сайт «Твой Малыш» оновив дизайн і отримав українську версію

1 Червня 2016
1416
1 Червня 2016
12:42

Сайт «Твой Малыш» оновив дизайн і отримав українську версію

1416
Компанія «Едіпресс Україна» провела комплексний редизайн сайту «Твой Малыш» (tvoymalysh.com.ua) з урахуванням новітніх технічних рішень. Крім того тепер користувачі можуть використовувати як російську («Твой Малыш»), так і українську («Твій Малюк») версію сайту.
Сайт «Твой Малыш» оновив дизайн і отримав українську версію
Сайт «Твой Малыш» оновив дизайн і отримав українську версію

Про це повідомляє прес-служба «Едіпресс Україна».

Дизайн став більш легким, у ньому застовано ніжні основні кольори.

Одним із результатів редизайну стала інтерактивність - тепер на новому сайті читачі зможуть самостійно керувати головною сторінкою та сторінками рубрик, сортуючи контент за темами, які їм найбільш цікаві. На оновленому сайті запустилися одночасно три топових сервіси: календар вагітності (з детальним описом кожного тижня), таблиця прикорму, календар щеплень (з можливістю відстежувати всі етапи вакцинації малюка). Сервіси на сайті будуть регулярно оновлюватися і актуалізуватися, підлаштовуючись під останні тенденції в світі материнства. У планах до кінця року - запуск додаткових сервісів.

Оновлений сайт також має адаптивну верстку і зручну навігацію. Завдяки редизайну сайту розширюються межі рекламних можливостей для партнерів, з'являються нові нестандартні формати.

Нагадаємо, що з 26 квітня (травневого номера) журнал «Твой Малыш» має також українську версію («Твій Малюк»). Два варіанти журналу виходять щомісяця.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду