Стрім «Радіо Свобода» зустрічі Надії Савченко одночасно дивилися майже 65 тис. глядачів

Стрім «Радіо Свобода» зустрічі Надії Савченко одночасно дивилися майже 65 тис. глядачів

25 Травня 2016
2186
25 Травня 2016
18:34

Стрім «Радіо Свобода» зустрічі Надії Савченко одночасно дивилися майже 65 тис. глядачів

2186
25 травня пряму трансляцію «Радіо Свобода» зустрічі Надії Савченко в аеропорту «Бориспіль» і в Адміністрації Президента в пікові моменти одночасно дивилися майже 65 тис. глядачів.
Стрім «Радіо Свобода» зустрічі Надії Савченко одночасно дивилися майже 65 тис. глядачів
Стрім «Радіо Свобода» зустрічі Надії Савченко одночасно дивилися майже 65 тис. глядачів

Таку статистику «Детектору медіа» надав мультимедійний редактор «Радіо Свобода» Влад Яцків.

Стрім «Радіо Свобода» на YouTube тривав майже 3 години. Максимальна кількість глядачів трансляції (одночасні перегляди) – 64 751. Дані про загальну кількість глядачів поки що недоступні.

Плеєр зі стрімом «Радіо Свобода» вмонтували на свої сайти велика кількість інтернет-видань, у тому числі «Українська правда».

До того ж трансляцію «Радіо Свобода» виводили в свій ефір телеканали «UA: Перший», «24», «112 Україна», 3s.tv, ATR, російський РБК, а також міжнародне інформаційне агентство AP (Associated Press).

Зауважимо, що в момент підходу Надії Савченко до преси стрім «Радіо Свобода» обірвався, тож «Радіо Свобода» увімкнуло трансляцію каналу «112 Україна», який у цей час ретранслював стрім «17-го каналу».

За спостереженнями Влада Яцківа, другою за популярністю в мережі була трансляція каналу «112 Україна», пікова кількість глядачів якої сягала 30 тис. «112 Україна» брав до ефіру стріми «Радіо Свобода» та «17-го каналу».

Також пан Яцків навів статистику переглядів стріму у Facebook «Радіо Свобода». Там трансляція відбувалася в три етапи, пікова кількість глядачів становила 9 тис. Загальна кількість переглядів першого етапу стріму – 80 328, другого етапу – 39 168, третього етапу – 16 187.

Порівнюючи трансляцію зустрічі Надії Савченко з іншими стрімами «Радіо Свобода», Влад Яцків згадав події на Майдані зими 2013/2014. Тоді загальна кількість переглядів найпопулярнішого стріму досягла більше ніж півмільйона (але даних про пікову кількість глядачів на той час у «Радіо Свобода» не пригадують).

Нагадаємо, 25 травня відбувся обмін Надії Савченко на російських військовослужбовців. Літак з Надією приземлився в аеропорту «Бориспіль», де її зустрічали кілька десятків журналістів. Представників ЗМІ не пустили до зали офіційних делегацій, і вони чекали на вулиці, ведучі трансляцію з-за паркану. Згодом Надія Савченко підійшла до медійників і виступила з промовою.

Після цього Надію Савченко президентський кортеж відвіз до Адміністрації Президента України, де глава держави вручив їй «Золоту зірку» Героя України. Там же Президент України Петро Порошенко і Надія Савченко виступили із заявами перед ЗМІ. Для висвітлення заходу в Адміністрацію Президента прибули понад 150 журналістів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2186
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду