Сайт Depo.ua відкрив регіональний портал «Depo.Кубань»

Сайт Depo.ua відкрив регіональний портал «Depo.Кубань»

25 Травня 2016
2212
25 Травня 2016
11:43

Сайт Depo.ua відкрив регіональний портал «Depo.Кубань»

2212
24 травня інтернет-видання Depo.ua відкрило нове регіональне відділення «Depo.Кубань», у якому друкуються новини із регіону Кубань, який перебуває зараз у складі РФ.
Сайт Depo.ua відкрив регіональний портал «Depo.Кубань»
Сайт Depo.ua відкрив регіональний портал «Depo.Кубань»

Про це йдеться у новині видання.

«Depo.ua відкриває нове регіональне відділення Depo.Кубань. І робимо ми це з однієї простої причини: Кубань - це Україна», - повідомляє Depo.ua.

Видання також публікує історично-георграфічну розвідку щодо Кубані.

«Власне, факт українськості Кубані не викликає жодних сумнівів у будь-якого індивіда, чий мозок складається з сірої речовини, а не ватних імплантантів. Тим не менше, якщо в когось (а особливо у наших ватних друзів з необ'ятної частини суші на Північному Сході) є певні сумніви в цьому питанні, ми можемо дати кілька пояснень здатних остаточно розвіяти усі непорозуміння», - пише «Depo.Кубань».

Нагадаємо, минулого року стало відомо, що інтернет видання depo.ua  створює  регіональну мережу новинних сайтів - усього заплановано відриття 16 підсайтів. Про це повідомив видавничий дім «Картель», до якого належить проект. У березні 2015 року портал очолив Віталій Пирович, який перейшовши туди з посади редактора сайту «Еспресо TV». Тоді він оголосив, що сайт depo.ua стає суспільним та виключно україномовним. У квітні проект запровадив  новий салоган - «Тільки для укропів».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду