«Апостроф» запустив українську версію сайту

«Апостроф» запустив українську версію сайту

16 Травня 2016
3445
16 Травня 2016
14:05

«Апостроф» запустив українську версію сайту

3445
Інтернет-видання «Апостроф» 13 травня запустило українську версію сайту.
«Апостроф» запустив українську версію сайту
«Апостроф» запустив українську версію сайту

Як повідомляє «Апостроф», відтепер, крім російської мови, новинна стрічка виходитиме також українською. Також основні статті та інтерв'ю видання будуть публікуватися українською мовою. «Ми працюємо для українців», - прокоментував запуск української версії редактор «Апострофа» Ярослав Жаренов.

Інтернет-видання «Апостроф» створене та фінансується Міжнародним центром перспективних досліджень. Над запуском проекту працювала частина колективу закритої в березні 2014 року газети «КоммерсантЪ-Украина». Видання розпочало роботу 11 серпня 2014 року на чолі з Валерієм Калнишем – колишнім головредом «Коммерсанта». Протягом місяця після запуску він залишив проект. Відтоді у виданні змінилися кілька головних редакторів, а більшість журналістів «Коммерсанта» залишили проект.

Нагадаємо, що в травні інтернет-видання «Главком» здійснило редизайн і перейшло виключно на українську мову.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3445
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду