Нацрада проліцензувала пізнавальний телеканал Epoque

Нацрада проліцензувала пізнавальний телеканал Epoque

29 Квітня 2016
9061
29 Квітня 2016
13:07

Нацрада проліцензувала пізнавальний телеканал Epoque

9061
28 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу супутникової ліцензії телеканалу під назвою Epoque (з французької – «Епоха»).
Нацрада проліцензувала пізнавальний телеканал Epoque
Нацрада проліцензувала пізнавальний телеканал Epoque

Ліцензіатом стало ТОВ «ТРК “Корисне ТБ”», яке з листопада 2015 року має також ліцензію на супутниковий тематичний телеканал «Дача».

Epoque – це науково-просвітницький цілодобовий канал. Програмна концепція передбачає 17 годин національного продукту і 7 годин – іноземного. Власного виробництва на каналі не буде, лише закупний продукт. Весь контент в ефірі буде російською мовою.

Власниками компанії-ліцензіата є топ-менеджери супутникового оператора «Саттелеком» Володимир Сальнік та Андрій Медвєдь і співробітниця компанії MRM (Film.ua Group) Катерина Удут, директором – Андрій Медвєдь. До речі, Андрій Медвєдь також є членом редакційної ради нішевого телеканалу про мисливство і рибальство «Трофей» (ТОВ «ТРК Трофей ТВ»).

Студія каналу розташована там, де й офіс її супутникового оператора, компанії «Саттелеком» - на кіностудії Film.ua (вул. Закревського, 22 у Києві).

За повідомленнями з відкритих джерел, тестове мовлення телеканалу Epoque на супутнику Amos 3 триває з 1 березня. Сигнал каналу, згідно з ліцензією, буде кодованим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9061
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду