Star Media та Film.ua запускають чоловічий телеканал Bolt

Star Media та Film.ua запускають чоловічий телеканал Bolt

28 Квітня 2016
9506
28 Квітня 2016
16:28

Star Media та Film.ua запускають чоловічий телеканал Bolt

9506
28 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ТОВ «Дорослі канали» ліцензію на супутникове мовлення телеканалу під назвою Bolt. За таке рішення проголосували п’ятеро членів Нацради із семи присутніх.
Star Media та Film.ua запускають чоловічий телеканал Bolt
Star Media та Film.ua запускають чоловічий телеканал Bolt

Bolt – це спільний проект двох найбільших українських виробників кіносеріального контенту – Star Media та Film.ua Group. Власниками ТОВ «Дорослі канали» порівну є Сергій Созановський (співвласник Film.ua) і Влад Ряшин (голова ради директорів Star Media).

Телеканал представляла головний юрист Film.ua Євгенія Дербал. Вона розповіла, що Bolt – це телеканал для чоловіків середнього віку, який транслюватиме детективні, воєнні серіали та документалістику виробництва Film.ua та Star Media: «Шулер», «Володимирська, 15», «Любов зі зброєю», «Ніконов і Ко», «Правила угону», «Нюхач», «Культ», «Винищувачі», «Балада про Бомбера» та багато інших.

За повідомленням прес-служби Star Media, на каналі також плануються прем'єрні покази нових українських серіалів. Крім того, будуть тематичні програми про залаштунки світу кіно та серіалів, історії створення відомих фільмів, огляд світових кіноновинок та багато іншого. Бібліотека каналу буде регулярно оновлюватися.

«Нас змусила об’єднатися недостатня кількість власного контенту для окремого каналу. Тому ми вирішили об’єднати зусилля та запустити канал для чоловічої аудиторії», - відповіла пані Дербал на запитання членів Нацради щодо причин об’єднання компаній, що конкурують. «Наша мета– монетизувати свій контент, а також пропагувати контент українського виробництва», - додала вона.

За повідомленням прес-служби Star Media, на каналі не буде реклами. Монетизація контенту планується за рахунок абонплати. «Ми будемо укладати угоди з провайдерами програмної послуги, супутниковими платформами, IPTV та VOD-сервісами», - розповіла пані Дербал.

Окремо членів Нацради зацікавила назва каналу. За задумом творців, назва Bolt покликана викликати асоціації з чоловіками. Членів Нацради Ольгу Герасим’юк та Олега Черниша така назва збентежила, тож вони утрималися від голосування за видачу ліцензії.

Запуск телеканалу Bolt планується в травні. Питання на розгляд Нацради було внесено з голосу на прохання керівництва Film.ua та Star Media (а не протягом місяця з моменту отримання заяви), оскільки канал хоче стартувати вже на травневі свята, зауважив голова Нацради Юрій Артеменко.

Нагадаємо, що Film.ua вже має платний супутниковий телеканал Film.ua Drama, який транслює драматичні й мелодраматичні фільми й серіали та орієнтований на жіночу аудиторію. Спершу телеканал запускався з назвою Film.ua Amour, але невдовзі його було перейменовано.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9506
Читайте також
15.07.2021 14:27
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 362
01.02.2018 19:03
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 079
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду