Бахматюк стверджує, що не купував видавничу групу «Картель»

Бахматюк стверджує, що не купував видавничу групу «Картель»

22 Квітня 2016
2132
22 Квітня 2016
09:50

Бахматюк стверджує, що не купував видавничу групу «Картель»

2132
Власник найбільшого в Європі агрохолдингу «Укрлендфармінг» Олег Бахматюк заявив, що не купував видавничий дім «Картель» і володіє лише місцевими збитковими ЗМІ на Прикарпатті.
Бахматюк стверджує, що не купував видавничу групу «Картель»
Бахматюк стверджує, що не купував видавничу групу «Картель»

Про це він заявив в інтерв'ю ЛІГА.net.

Олег Бахматюк заявив, що не має відношення до видань «Деловая столица» і «Власть денег», які видає видавнича група «Картель» .

«Я не купував. Просто чомусь мої нормальні дружні відносини з Вадимом Денисенком проектують на угоду», - сказав він, відповідаючи на питання, навіщо купив «Картель».

При цьому бізнесмен повідомив, що володіє декількома регіональними ЗМІ в Івано-Франківській області, які не приносять прибутку і є дотаційними. Однак закривати їх бізнесмен не планує.

«Як закрити? Уявіть, Бахматюк, якого всі там знають, залишить без роботи сотні людей. Я там єдиний олігарх з усіма своїми недоліками і перевагами. Уявіть, що буде, якщо закрити?», - стверджує Олег Бахматюк.

Нагадаємо,  у березні 2014 року колишній головний редактор каналу «Еспресо», а нині народний депутат Вадим Денисенко у якості представника акціонерів повідомив колективам видань, що ВД «Картель» змінює власника.  Як писав Hubs, новим власником видавничої групи «Картель» може бути мільярдер Олег Бахматюк, проте його прес-секретар Лідія Сливоцька спростувала цю інформацію.

У серпні 2014 року в інтерв'ю «Детектор медіа» пан Денисенко повідомив, що саме він придбав видавничу групу «Картель».

У квітні 2015 року народний депутат Вадим Денисенко заявив, що вже не є її власником.  Відповідаючи на запитання, чи залишається він власником «Картелі» після того, як став народним депутатом, пан Денисенко сказав: «Ні». Але на запитання, хто став новим власником, відповів: «Я не можу відповідати на це питання».

Фото: hubs.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2132
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду