Нацрада проліцензувала телеканал про сільське господарство

Нацрада проліцензувала телеканал про сільське господарство

21 Квітня 2016
1645
21 Квітня 2016
16:49

Нацрада проліцензувала телеканал про сільське господарство

1645
21 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ТОВ «Євромедіа Україна» ліцензії на супутникове мовлення з логотипом Farmer&Agro TV.
Нацрада проліцензувала телеканал про сільське господарство
Нацрада проліцензувала телеканал про сільське господарство

ТОВ «Євромедіа Україна» вже має дві супутникові ліцензії – на історичний телеканал під назвою «Історія ЕМ», який Нацрада проліцензувала 30 грудня 2015 року, та освітній канал «Репетитор ТБ», який Нацрада проліцензувала 10 березня 2016 року.

Власниками компанії «Євромедіа Україна» є Павло Грицак (частка 99%), який очолює групу компаній Euromedia, що займається організацією заходів і виробляє кіно- і телепродукт для ринків України та ближнього зарубіжжя, та Валентин Шостак (частка 1%).

Farmer&Agro TV - це телеканал про сільське господарство, який планує мовити цілодобово із супутника Astra 4A. Формат у ліцензії визначено як сімейний, науково-просвітницький.

Мовник планує транслювати 17 годин на добу національний продукт, 7 годин – іноземний. Частку програм власного виробництва канал у ліцензії не зазначив. В ефірі переважатимуть науково-просвітницькі програми, також буде фільмопоказ, програми про тваринництво і сільське господарство, розважальні, інформаційні, культурно-мистецькі та навіть дитячі програми.

Представник компанії «Євромедіа Україна» повідомив, що Farmer&Agro TV – це останній (третій) канал, який запускатиме «Євромедіа Україна». Втім, обидва проліцензовані раніше канали ще не розпочали мовлення. Представник також повідомив, що мовники фінансуватимуться за кошти з власної підприємницької діяльності групи компаній Euromedia.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1645
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду