«Волинські новини» змінили власника

«Волинські новини» змінили власника

6 Квітня 2016
4652
6 Квітня 2016
12:55

«Волинські новини» змінили власника

4652
У приватного підприємства (ПП) «Волинські новини», яке є засновником одноіменної газети та інформаційного агентства, змінився склад учасників. Також підприємство отримало нового директора та збільшило статутний капітал.
«Волинські новини» змінили власника
«Волинські новини» змінили власника

Про це повідомляє видання волинське ділове видання «Конкурент».

З 1 березня учасниками приватного підприємства стали чинний головред «Волинських новин» Альона Трохимчук та журналіст видання Ірина Качан. Раніше частку в підприємстві мали колишній головред Вікторія Поліщук та депутат Луцької міської ради від партії «УКРОП» Ігор Поліщук .

Збільшено також на 1 млн. грн. статутний капітал підприємства. Відтак 1,5 млн.грн. офіційно внесла Альона Трохимчук і 0,5 млн. грн. - Ірина Качан.

Замість Андрія  Жулинського директором ПП призначено Альону Трохимчук.

Видання «Конкурент» стверджує, що попри зміни «Волинські новини» залишаються у сфері впливу колишнього голови Одеської обласної держадміністрації Ігоря Палиці, який 26 листопада 2015 року обраний головою Волинської обласної ради.

У розділі «Досьє» сайту ІА «Волинські новини»  вказано, що під час роботи народним депутатом, «будучи патріотом своєї країни, Ігор Палиця у своїй депутатській діяльності чітко відстоював державницьку позицію, брав участь у розробці та підтримував законопроекти щодо впровадження економічних та соціальних реформ, активізації демократичних процесів».  Видання також зазначає, що «Ігор Петрович Палиця, завдяки своїм діловим і професійним якостям, встиг чимало досягти у житті та при цьому не розгубив людяності, милосердя, вболівання за рідне місто й університет».

Нагадаємо, 10 березня під час позачергової сесії Волинської обласної ради депутати прийняли рішення вийти із співзасновників громадсько-політичної газети «Волинь-нова». На підставі цього рішення Волинська облрада вимагає від редакції газети «Волинь-нова» звільнити частину приміщень.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4652
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду