Телеканал FilmUADrama потрапить до пакетів національних провайдерів

Телеканал FilmUADrama потрапить до пакетів національних провайдерів

24 Березня 2016
2418
24 Березня 2016
12:04

Телеканал FilmUADrama потрапить до пакетів національних провайдерів

2418
Кінокомпанія Film.ua Group і компанія-агент з дистрибуції «Віа Медіа» розпочали співпрацю в сфері поширення телевізійного продукту на території України. Завдяки цьому платний телеканал серіалів FilmUADrama розширить свою присутність в пакетах національних провайдерів.
Телеканал FilmUADrama потрапить до пакетів національних провайдерів
Телеканал FilmUADrama потрапить до пакетів національних провайдерів

Про це повідомляє Newsfront PR Agency за підсумками спільної прес-конференції компаній.

Як повідомляється, платний телеканал серіалів FilmUADrama, який створила минулого року компанія Film.ua Group,  став доступний у дистрибуції для провайдерів.

Нагадаємо, 1 жовтня 2015 року під гаслом #коханнязпершоїсерії стартувало мовлення супутникового телеканалу FilmUADrama.  Тоді компанія-провайдер «Воля» повідомила, що телеканал FilmUADrama ексклюзивно з'явився в її платних пакетах.

«Серіали виробництва Film.ua завоювали серця не одного покоління глядачів. З жовтня минулого року вони отримали власний телеканал FilmUADrama і стали доступні цілодобово, без перерви на рекламу ексклюзивно в мережах провайдера "Воля". Тепер разом з нашим ексклюзивним агентом "Віа Медіа" ми плануємо максимально розширити нашу присутність, щоб стерти будь-які перешкоди між нами і нашим глядачем», - сказав директор телеканалу FilmUADrama Віктор Шкробот.

Всі кіносеріали, які транслюються на телеканалі, належать до жанру мелодрами і драми. Вони вже отримали велику кількість переглядів на ефірному ТБ і YouTube-каналі Film.ua Group.

 «Ми пишаємося бути партнерами найбільшої компанії у всій Східній Європі з телевиробництва і надавати послуги дистрибуції на території нашої країни. Тепер у більшості українців з'явиться можливість переглядати сучасний і дуже якісний контент. Категорія жанрів телеканалу точно не залишить байдужим українське суспільство, адже згідно з дослідженнями – мелодрами користувалися найбільшим попитом серед телеглядачів в 2015 році», - сказала керівник напрямку дистрибуції ТОВ «Віа Медіа» Наталя Лепле.

До переліку телепрограм, які входять в ефір телеканалу, – прем'єри серіалів виробництва Film.ua Group минулих років - мелодрами «Гречанка», «Будинок з ліліями», «Вангелія», «Жіночий лікар» і багато інших. Цей список доповнюють тематичні програми про залаштунки улюблених фільмів, кулінарні програми, а також програми огляду книг, за мотивами яких було знято культове кіно.

«Наші українські актори нітрохи не гірше за своїх всесвітньо відомих колег, – сказала на прес-конференції країнська актриса театру і кіно Ада Роговцева. – Вони дуже талановиті і працьовиті, просто їм дуже потрібен досвід. А досвід буде, якщо вони будуть зніматися в кіно, а кіно буде, якщо у людей буде якомога більше можливостей його дивитися. Тому я дуже рада, що є такий канал, який привчає глядача до свого, рідного, українського».

Нагадаємо, компанія Film.ua Group вперше з власним стендом взяла участь в Європейському кіноринку (EFM), який проходить в рамках Берлінського міжнародного кінофестивалю, і за підсумками переговорів досягла підтверджених домовленостей про продаж контенту на суму близько 500 тис.дол.

Фото - Newsfront PR Agency

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2418
Читайте також
15.11.2018 10:32
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 820
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду