Нова програма «112 Україна» «Вечірній прайм» триватиме 5 годин

Нова програма «112 Україна» «Вечірній прайм» триватиме 5 годин

18 Березня 2016
2691
18 Березня 2016
16:52

Нова програма «112 Україна» «Вечірній прайм» триватиме 5 годин

2691
21 березня о 19:00 на телеканалі «112 Україна» стартує нова інформаційна програма «Вечірній прайм», яка поєднає в собі новинні блоки, гостьові студії, інтерактивні голосування глядачів та спеціальні включення.
Нова програма «112 Україна» «Вечірній прайм» триватиме 5 годин
Нова програма «112 Україна» «Вечірній прайм» триватиме 5 годин

Про це інформує прес-служба телеканалу.

Хронометраж програми – 5 годин.

Вона розпочнеться з підсумкового випуску новин, а подальший ефір складатиметься з 5 блоків: три з них – з 19:20 до 22:00 – російськомовні, два – з 22:00 до 00:00 – українськомовні.

Ведучими нового проекту стануть: у першому блоці – Василь Голованов, який потижнево буде працювати в парі з Віолеттою Триковою та Ганною Степанець, у другому – Павло Кужеєв, а по п'ятницях – Вадим Карп'як, які поділять ефір з Роксаною Руно та Еліною Бекетовою.

Гостями студії стануть відомі експерти, блогери та лідери думок, які разом з ведучими обговорюватимуть головні теми дня.

«На каналі сконцентрований величезний потенціал як ведучих, так і команди в цілому, який у "Вечірньому праймі" ми зможемо розкрити в новому ключі. Ми будемо не просто інформувати, а й намагатимося зрозуміти: хто і що стоїть за тією чи іншою подією. Інакше кажучи – зазирнемо в суть речей», – обіцяє керівник служби ефірного мовлення «112 Україна» Людмила Писанко.

Для проекту телеканал оновив студію та ефірну графіку.

Нагадаємо, 14 березня «112 Україна» оголосив, що запускає нову програму «Вечірній прайм». На підтримку проекту телеканал запустив промо-ролики із слоганом «Ризикни знати більше».

Також телеканал повідомляв, що збільшить кількість випусків новин у будні. З 21 березня «112 Україна» додасть два прямоефірних випуски «Новин 112», тож загальна кількість випусків новин щобудня становитиме 19 на день.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2691
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду