Нацрада надала тимчасові дозволи на мовлення радіо «Голос Донбасу» ще у двох містах

17 Березня 2016
1874
17 Березня 2016
16:41

Нацрада надала тимчасові дозволи на мовлення радіо «Голос Донбасу» ще у двох містах

1874
17 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала дозвіл Донецькій регіональній дирекції Національної телекомпанії України на тимчасове мовлення радіостанції «Голос Донбасу» ще у двох містах.
Нацрада надала тимчасові дозволи на мовлення радіо «Голос Донбасу» ще у двох містах

«Голос Донбасу» зможе мовити в Луганській області в місті Лисичанськ (на частоті 88,2 МГц) та в місті Щастя (88,0 МГц).

Нагадаємо, що нова радіостанція «Голос Донбасу», яка є складовою Донецької регіональної дирекції НТКУ, розпочала тестове мовлення в грудні 2015 року. Планувалося, що повноцінне мовлення розпочнеться в лютому.

У лютому Нацрада надала дозвіл Донецькій регіональній дирекції НТКУ на тимчасове мовлення радіостанції «Голос Донбасу» з використанням частоти 90,4 МГц у місті Краматорську Донецькій області.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду