«Цензор.нет» запускає діловий додаток «БізнесЦензор»

«Цензор.нет» запускає діловий додаток «БізнесЦензор»

17 Березня 2016
2341
17 Березня 2016
13:48

«Цензор.нет» запускає діловий додаток «БізнесЦензор»

2341
17 березня в інтернет-виданні «Цензор.нет» стартував економічний додаток «БізнесЦензор». Проект очолив Сергій Головньов, який раніше працював в проектах Insider і «Forbes Україна».
«Цензор.нет» запускає діловий додаток «БізнесЦензор»
«Цензор.нет» запускає діловий додаток «БізнесЦензор»

Про це повідомляє «Цензор.нет».

«БізнесЦензор» публікуватиме матеріали про бізнес, фінансові ринки, економічну ситуацію в країні. Особлива увага буде приділятися економічним розслідуванням, матеріалам про корпоративні конфлікти, корупції найвищих державних чиновників і порушенням у сфері використання державних коштів.

«Ми декларуємо принципи економічної свободи, побудови незалежних ринків, зниження їхньої зарегульованості з боку держави, незалежності української економіки від впливу олігархічних груп», - сказав редактор проекту «БізнесЦензор» Сергій Головньов.

У проект прийшли працювати крім Сергія Головньова також інші журналісти економічного блоку інтернет-видання Insider, щозакрилося в лютому: Юрій Винничук, Михайло Орлюк і Кирило Тигай.

Нагадаємо, у січні 2016 року інтернет-видання Insider повідомило, що припиняє свою роботу з 1 лютого.

З 2-го березня в інтернет-виданні «Цензор.нет» працює українська версія.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2341
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду