На «Радіо Ера ФМ» стартує проект з Матвієм Ганапольським

На «Радіо Ера ФМ» стартує проект з Матвієм Ганапольським

29 Лютого 2016
4848
29 Лютого 2016
12:47

На «Радіо Ера ФМ» стартує проект з Матвієм Ганапольським

4848
1 березня на «Радіо Ера ФМ» стартує нова програма «Ранок з Матвієм Ганапольським».
На «Радіо Ера ФМ» стартує проект з Матвієм Ганапольським
На «Радіо Ера ФМ» стартує проект з Матвієм Ганапольським

Про це повідомила прес-служба радіо.

«"Радіо Ера ФМ" оновлює свій ранковий ефір. З 1 березня стартує новий проект "Ранок з Матвієм Ганапольським". Від 8-ї до 11-ї години з понеділка до п’ятниці ведучий запрошує до активного спілкування та обговорення нагальних тем. Першу годину ефіру можна назвати годиною розваг, ігор та освіти. Як обіцяє Ганапольський, “буде весело та захоплююче”. А вже з 9-ї до 11-ї – це серйозна розмова зі слухачами про нинішню Україну: про владу, проблеми та про те, як їх можна вирішити. Ключовими експертами у цій розмові журналіст пропонує стати саме слухачам», – анонсує радіостанція.

Матвій Ганапольський заявив, що його співпраця з «Радіо Ера ФМ» відкриває нові перспективи.

«Вже два роки я вів ранок на іншій радіостанції, але його чули тільки у трьох містах. "Радіо-Ера ФМ" відкриває для мене нову аудиторію та нові можливості бути почутим, адже працює на всю Україну. Повірте, буде цікаво», - наголошує Матвій Ганапольський.

Раніше журналістка «Громадського радіо» Наталка Соколенко в своєму блозі повідомила, що Матвій Ганапольський вестиме свою програму не тільки в ефірі «Ери ФМ», а й «Українського радіо». Як зауважили «Детектору медіа» в прес-службі «Ери», ранкове шоу виходимите тільки на частоті «Радіо Ери ФМ».

Нагадаємо, сайт «Новое время» оприлюднив у статті «Дорогі російські ведучі та каламутні гроші. Соратники Януковича профінансують українське радіо» інформацію про те, що на «Еру» нібито може зайти новий інвестор, у радіостанції з’явиться великий бюджет, а за цим, імовірно, стоять колишні соратники президента-втікача Віктора Януковича. Керівництво «Ери» звинуватило журнал «Новое время» в розміщенні «заказухи» від Адміністрації Президента.

Крім того, як писав «Детектор медіа», працівники «Ери» наприкінці 2015 року отримали повідомлення про реорганізацію й були стурбовані можливими скороченнями.

Фото : cultprostir.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4848
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду