Українські та російські продакшни розпочали зйомки серіалу «Мамочки» для каналу «1+1»

Українські та російські продакшни розпочали зйомки серіалу «Мамочки» для каналу «1+1»

22 Жовтня 2015
3467
22 Жовтня 2015
17:50

Українські та російські продакшни розпочали зйомки серіалу «Мамочки» для каналу «1+1»

3467
Українські та російські продакшни розпочали зйомки серіалу «Мамочки» для каналу «1+1»
Українські та російські продакшни розпочали зйомки серіалу «Мамочки» для каналу «1+1»

Українська продакшн-компанія Sister's Production спільно з російською компанією Yellow, Black and White та українською IQ Production на замовлення телеканалу «1+1» приступили до виробництва комедійного серіалу «Мамочки». Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Зйомки серіалу спільного українсько-російського виробництва проходять у Києві та Москві. Продукт буде складатися з 20 серій по 24 хвилини.

 

В основі комедії «Мамочки» лежить історія про те, як різко змінюється життя після тридцяти, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузки. «На тему "жіночого світу" було створено велику кількість телевізійних творів, у тому числі геніальні "Секс у великому місті" і "Відчайдушні домогосподарки". Тим не менш, новий час дає нових героїв (у нашому випадку героїнь), і ми вирішили по-своєму поглянути на цю тему», - говорить креативний продюсер Віктор Медведський.

 

Головні героїні картини - три подруги Аня, Юля і Віка. Аня - новоспечена мама десятимісячного сина, яка тільки починає стикатися з проблемами материнства та подружнього життя; Юля - мати трьох дітей, яку настільки сильно поглинає сімейний побут, що на себе давно немає ні сил, ні часу, та яка важає, що знає абсолютно все про дітей, чоловіків і стосунки; Віка - самотня дівчина «в пошуку».

 

Головні ролі виконують російські актори та актриси Олена Ніколаєва, Світлана Колпакова, Олександра Буличова, Сергій Лавигін, Володимир Жеребцов.

 

Режисер серіалу - Олександр Богданенко, оператор-постановник - Анатолій Сахно, автори сценарію - Максим Воронков, Максим Коновал, Сергій Атрощенко, Віктор Медведський, Денис Алістратов, Андрій Трубніков, Іван Сидорко, Юрій Русин.

 

Генеральними продюсерами картини виступили Едуард Ілоян, Віталій Шляппо, Олексій Троцюк, Денис Жалинський і Олександр Ткаченко, а креативними продюсерами - Віктор Медведський і Сергій Атрощенко.

 

 

«Ми давно знаємо наших колег з Yellow, Black and White та IQ Production за низкою інших успішних проектів (наприклад, комедійний серіал «Кухня» виробництва Yellow, Black and White. - ТК). Над новим серіалом працює інтернаціональна команда професіоналів, а сама історія і проблеми, які в ній підіймаються, є зрозумілими та близькими для телеглядачів багатьох країн» - говорить генеральний директор групи компаній «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Для Sister's Production робота над «Мамочками» - це не перший досвід копродукції. «Ми знаємо, що копродакшн - це завжди виклик. Багато сторін - багато думок. Але ми раді бути причетними до виробництва цього продукту. Всі учасники проекту зійшлися в думці, що телебаченню зараз особливо не вистачає легких життєвих комедій про батьківство та жіночий світ. Ця тема універсальна і близька практично кожному, незалежно від віку, соціального статусу або життєвих принципів», - вважають у команді Sister's Production.

 

Нагадаємо, що у вересні компанія «1+1 продакшн» групи «1+1 медіа» приступила до зйомок другого сезону комедійного серіалу «Останній москаль» для телеканалу «1+1».

 

Тим часом 16 листопада на каналі «1+1» стартує комедійний політичний серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3467
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
однако
3079 дн. тому
чем больше созерцаешь деятельного александра ткаченко (в том числе стучавшего на коллег) и идеологическую позицию вверенных ему каналов, зокрема 1+1 (ТСН), тем больше понимаешь разницу между людьми-геями (часто - хорошими и талантливыми людьми) и, простите, просто пи...арасами по жизни. А как же заявления что "обеспечивая работой российские продакшены и ихних артистов кто-то ,таким образом пополняет российский бюджет, из которого финансируются "гумконвои", ЛНР, ДНР и покупка "зброї, що вбиває наших хлопців" на луганщині і донеччині?" или "праведный" гнев можно только на безобидную Ани Лорак бесконечно выливать, потому что на неё поступил заказ? а как же ограничения минкультуры на российские (или совместные) сериалы, российских актеров, на изображения Москвы, Кремля и т.д.? Или нельзя только для избранных, отдельно взятых конкурентов например?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду