«Воля» почне показ державного каналу іномовлення UATV в усіх своїх цифрових мережах

«Воля» почне показ державного каналу іномовлення UATV в усіх своїх цифрових мережах

21 Жовтня 2015
1077
21 Жовтня 2015
09:39

«Воля» почне показ державного каналу іномовлення UATV в усіх своїх цифрових мережах

1077
«Воля» почне показ державного каналу іномовлення UATV в усіх своїх цифрових мережах
«Воля» почне показ державного каналу іномовлення UATV в усіх своїх цифрових мережах

Провайдер кабельного та інтерактивного телебачення «Воля» починає ретранслювати у всіх своїх цифрових мережах державний міжнародний телеканал UATV, який стартував 1 жовтня в супутниковому ефірі замість державного каналу іномовлення УТР. Про це повідомила прес-служба компанії «Воля».

 

Попередник UATV - УТР - і раніше був присутній у мережах «Волі», але лише в трьох містах - Києві, Українці та Обухові. Зараз UATV доступний у Києві в усіх пакетах цифрового телебачення, починаючи з «Легкого» (найдешевший пакет), а в Обухові та Українці - починаючи зі «Стартового» (другий за ціною пакет). Також канал доступний у пакетах інтерактивного ТБ «Воля Smart HD».

 

Із 2 листопада UATV буде доступний абонентам «Волі» у Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Києві, Львові, Новомосковську, Обухові, Полтаві, Рівному, Солоницівці, Сумах, Тернополі, Українці, Харкові, Херсоні, Хмельницькому та Черкасах у всіх цифрових пакетах починаючи зі «Стартового» (другого за ціною після «Базового» або «Легкого» пакетів) Його також можуть і далі дивитися передплатники інтерактивного телебачення «Воля Smart HD».

 

«Додавання в пакети "Волі" телеканалу UATV - це хороша можливість для нас, створюючи додаткову цінність для абонента, одночасно сприяти посиленню іміджу нашої держави як усередині її кордонів, так і за їх межами. Адже не добре, коли люди по всьому світі, включаючи українську діаспору, дізнаються про події в Україні з чужих і неофіційних інформаційних джерел», - зазначив президент компанії «Воля» Сергій Бойко.

 

Нагадаємо, що телеканал UATV розраховано насамперед на зарубіжну аудиторію, він мовить з трьох супутників українською, російською та англійською мовами. Сітку телеканалу побудовано з урахуванням часових поясів таким чином, щоб у різний час охопити різні мовні аудиторії й дати їм уявлення про події в Україні. Протягом доби на каналі виходить 17 випусків новин «Пульс», із них 6 - англійською, 6 - російською і 5 українською мовою. Передбачено також кілька годинних блоків англійською і російською мовами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1077
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду