Шоу «Київ вечірній» на «1+1» оновлює формат і стає довшим

Шоу «Київ вечірній» на «1+1» оновлює формат і стає довшим

15 Жовтня 2015
3155
15 Жовтня 2015
10:15

Шоу «Київ вечірній» на «1+1» оновлює формат і стає довшим

3155
Шоу «Київ вечірній» на «1+1» оновлює формат і стає довшим
Шоу «Київ вечірній» на «1+1» оновлює формат і стає довшим

16 жовтня на телеканалі «1+1» стартує новий сезон шоу студії «Квартал-95» «Київ вечірній». Програма виходитиме по п'ятницях о 20:20 - у своєму традиційному слоті, який на початку вересня зайняло суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live», але після двох випусків перестало виходити на «1+1».

 

«Київ вечірній» стає довшим на 25 хвилин і триватиме відтепер понад дві години, оскільки в рамках нього виходитиме пародійний серіал «Шерлох». Про це повідомили представники студії «Квартал-95» на презентації нового сезону шоу, пише «Дуся».

 

У цьому сезоні в шоу не буде жорсткої структури - тепер на глядача не чекають передбачувані рубрики в передбачуваному порядку. До того ж, кожен випуск буде присвячено одній темі або одному гостю. За словами творців проекту, це зроблено для того, щоб утримувати увагу глядачів до кінця програми, оскільки вимірювання показали, що багато людей дивляться тільки певні рубрики, а далі перемикають канал, якщо сюжети їм нецікаві.

 

Втім, у шоу залишаться традиційні постійні рубрики: мультсеріал «Казкова Русь», пародії «Пороблено в Україні». У цьому сезоні всі герої «Казкової Русі» виступлять в образі супергероїв. Зокрема, з'являться Супермер і Шоколадний Тор. Крім того, гості, які приходитимуть у «Київ вечірній», удостояться власного персонажа в кожному з епізодів «Казкової Русі». А в рубриці «Пороблено» глядачам покажуть «Жахи на вулиці Яроша».

 

Також творці проекту оновили студію «Києва вечірнього».

 

Нагадаємо, розважальне вечірнє шоу «Київ вечірній» виходить в ефір з березня 2012 року. Спершу транслювалося на «Інтері», а з осені 2012 року, як і решта проектів студії «Квартал-95», переїхало з «Інтера» на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду